Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
abe so prais muabet pa ti crazy in love znaeme za tebe :) da pogodam kaj ke ides :) aj podobro ne

kako i da e i jas moram da skoknam do nas ohrida grada pa moze ke se vidime :)))

Леандра ти дојди па со Форчн ако сакат ќе ти најдиме Варош. Таа живејт тамо подобро ќе се снајдит отколку мене :) Дојди ти утре (19) па ако требат ќе бараме :) Туку Форчн да не ја преоптоваруваме, а Форчн? :icon_razz
Сакаш бан?:pos:
Друг пат ваква грешка да не прочитам/слушнам. Чу? Јас не сум варошанка:icon_lol:

Туку... Леандра, дури сега го гледам постов:(
Претпоставувам дека се снајде за сместување штом не ми кажа вчера и денес на мсн:)
И друг пат најдете поинаков начин да ме исконтактирате, за да не се случи како сега да не ја видам на време темата.

Еве една слика од вечерва, случајно бев на мостот кај полицијата и ја чкрапнав додека заоѓаше сонцето.

Attachments

• DSC00832.JPG
    DSC00832.JPG
    88,5 KB · Прегледи: 111
Охрид Охрид убав мил... ти за мене рај си бил... ех Охриде...........
Ohrid2.jpg

Сакаш бан?:pos:
Друг пат ваква грешка да не прочитам/слушнам. Чу? Јас не сум варошанка:icon_lol:

Туку... Леандра, дури сега го гледам постов:(
Претпоставувам дека се снајде за сместување штом не ми кажа вчера и денес на мсн:)
И друг пат најдете поинаков начин да ме исконтактирате, за да не се случи како сега да не ја видам на време темата.
Аааааа и после да пукнам од досада :) Не реков дека си, реков дека тамо живејш :icon_lol: Еј а стварно како не го забележавме постов? Баш ко ќе требат не се забележуват :nesum:

п.с. Форчн не се давај, пази да не те напрает една од нив :icon_lol:

дали некој од овде има стан или соби со издава во Охрид?

ако има ве молим контактирајте ме во пп.

еј дечки да не знае некој кај се наоѓа детското одморалиште радости во охрид(поточно)?
фала

Ох,......... Рид, али за кого како, кој се кажува до кај амфитеатарот секој ден и не му е баш Ох,....рид туку само рид.
И сеуте не ми е јасно од каде ви е дојдено тоа варош, кога и во прилеп има Варош

Ох,......... Рид, али за кого како, кој се кажува до кај амфитеатарот секој ден и не му е баш Ох,....рид туку само рид.
И сеуте не ми е јасно од каде ви е дојдено тоа варош, кога и во прилеп има Варош
Ам тамо се тие ‘‘правите‘‘ Охриѓани (не Форчн :)). Демек важни се многу, а всушност никој и ништо. :icon_lol::pos2: Варошани...

И сеуште не ми е јасно од каде ви е дојдено тоа варош, кога и во прилеп има Варош

Никој не рече дека Варош е резервиран за Охрид само. Варош има и во Виена, и мислам дека порано во Варош живеел вториот слој на граѓани, по благородниците, кралевите, принцовите и слично.

еј дечки да не знае некој кај се наоѓа детското одморалиште радости во охрид(поточно)?
фала

накај бетон хотлеон шо го реновирет. ко ке ојш славија, по улицана кај шо се ресторанине и продавничињана, само право ќе тераш нагоре и ќе го видиш. и јас до лани не знаев кај е, првпат слушнав дека такво постоело.

накај бетон хотлеон шо го реновирет. ко ке ојш славија, по улицана кај шо се ресторанине и продавничињана, само право ќе тераш нагоре и ќе го видиш. и јас до лани не знаев кај е, првпат слушнав дека такво постоело.
ok fala mnogu:D:smir:

Ам тамо се тие ‘‘правите‘‘ Охриѓани (не Форчн :)). Демек важни се многу, а всушност никој и ништо. :icon_lol::pos2: Варошани...

Како така Варошани се никој и ништо?? Тие ти се најбољи "Чешит Прес" од Мислешево до Пештани. Без нив во инфомративен мрак ќе бидеме. :icon_lol: :smir:

Btw, си ги сакам јас Варошани. :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom