Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
...heheheee...taka et to...ja si lapam sekoja godina u sezona po 2500 od den...Ohride zlaten da si mi...

Убаво за тебе, лапај и 3500 ако можеш, само да си го смениш потписот (дозволено е максимум пет реда текст).

Fortune напиша:
Не ги мешај поимите ќе те молам. Варош е отаде Горна порта:pos:

Не знам за варошон, ама таму каде што живеам јас, нема кој не крена поткровје, нема кој не направи цела куќа апартмани, нема кој не издава соби:)

Уште да земеш да изброиш колку куќи од твоја мала имаат соби за туристи, па да ме убедиш дека повеќе се издава таму:icon_lol:

Хаха е ова стварно не го знаев. хехе аман бе и кај нас е така. Комшиве се карет за пусти куќи, ќе им праело сенка :pos:. А од маалава моја уш ние сме безтуристи :icon_lol:

i so prajme sega so ke go blokiraat patot od aerodromot do plazite, jas utre trebit da si odam doma(ohrid) i so ke pram, ke spijam Meseista, ako go blokiraat ke spijam v avtobus :cuc: :cuc: :zid: :nerv:

e upm Сега немат на плажа да му с епљукнам...сегде полиција. Ама можит да се одит Извиднички, Далјан натаму :)

Може ли некој љубезен охриганец да ми каже колку чини соба за вечер и во кој дел е најубаво за сместување.Ова лето ке идам во охрид па би сакала повеке информации.
П.С:Ако имате и некој е-маил или број слободно напишете за да резервирам некаде.Btw ми треба соба за двајца.Фала ви:zver:

Зависи. Имаш и по 200 и по 250 и по 300 и повеќе од човек.
Зависи каде сакаш да си сместен и какви услови бараш.

Охрид најубав е, да ни се фатите скопјанчишча (велгошки со дополнително ч).

Ајде љубезни охриѓани,ќе сакате ли да ми помогнете:smir:
Соба за двојка,по можност да има тераса и негде кај центарот да биде(Варош по можност).Од четврток 19 јули до вторник,значи за 5 дена.
На пп може да размениме број.
Не е за мене:smir: ама и јас идам во Четврток :vozbud: еве да се најавам

Ама сте нељубезни Охриѓани:)

Ама сте нељубезни Охриѓани:)
Леандра ти дојди па со Форчн ако сакат ќе ти најдиме Варош. Таа живејт тамо подобро ќе се снајдит отколку мене :) Дојди ти утре (19) па ако требат ќе бараме :) Туку Форчн да не ја преоптоваруваме, а Форчн? :icon_razz

a ke kaze li nekoj ohridski saem ke ima li i koga e?

e mnogu e kasnooooooooooooooooooooooooooooooooooo:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Многу го сакам Охрид.Го обожавам.Се чувствувам пријатно и како дома.До сега секое лето тоа ми беше дестинација за одмор,али за жал оваа година ќе направам исклучок.Ама сигурно ќе отидам на викенд таму,бидејќи не е тоа тоа ако не отидам барем на 2-3 дена во Охрид.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom