Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Каде читаш дека во леб сум рекол? Или како ти одговара така цените ги споредуваш?

Еве ти порција гиро во Скопје 360.

Најдими порција гиро во грција за 6 евра?
Поентата е колку и да се меле на темава дека Охрид е скап, плаќате дупло ако не и пута 3 цени во грција па не се жалите.

Еве ти мени од плажа во грција и не ме смарај. Експресо не е 300 денари во Охрид.
Прегледај го приврзокот 453769
Никогаш не ми се прави споредба пред се ради стандардот кај нив е повисок а како второ колку сакаш негирај ама за мене море си е море
Иначе не те сфатив што е со лебот фората а и не се напињај што те корегирав со гирото дека направи глупа сппредба башка и кај нив се наоѓа порција за 8е
Сладолед топка кај нив 2е али го пунат корнетот како за 2топки
Мениво не е од краците не дека нема некаде 5е еспресо ама реално се движи 3,5е е сега во Ох ке е 3е ама тука додади дека ке платиш лежалка 250-300 а ваму со еден нес од 5е ке си го прчиш цел ден
Иначе жити бога исфли го тоа к од еспресото

Никогаш не ми се прави споредба пред се ради стандардот кај нив е повисок а како второ колку сакаш негирај ама за мене море си е море
Иначе не те сфатив што е со лебот фората а и не се напињај што те корегирав со гирото дека направи глупа сппредба башка и кај нив се наоѓа порција за 8е
Сладолед топка кај нив 2е али го пунат корнетот како за 2топки
Мениво не е од краците не дека нема некаде 5е еспресо ама реално се движи 3,5е е сега во Ох ке е 3е ама тука додади дека ке платиш лежалка 250-300 а ваму со еден нес од 5е ке си го прчиш цел ден
Иначе жити бога исфли го тоа к од еспресото
Менито е баш од првиот крак ХАХАХАХХАХАХА

Само будали како тебе на кајгана кажуваат имагинарни цени. Реалноста е друга барем во 21 век има и мени и цени ти ебам идиотот. Женско ако си исти курац 2 грама мозок немаш.

Менито е баш од првиот крак ХАХАХАХХАХАХА

Само будали како тебе на кајгана кажуваат имагинарни цени. Реалноста е друга барем во 21 век има и мени и цени ти ебам идиотот. Женско ако си исти курац 2 грама мозок немаш.
Морону ти истреска дека во охрид гирото е 240 а во грција 12евра не знам кој кажува имигинарни цени, на краците има милион места кај што и поскапо е кафето
Ај сега мавни. едно еКспресо да смириш живци селанче од радожда

Морону ти истреска дека во охрид гирото е 240 а во грција 12евра не знам кој кажува имигинарни цени, на краците има милион места кај што и поскапо е кафето
Ај сега мавни. едно еКспресо да смириш живци селанче од радожда
Хахаххахахаха лупеташ глупости не постоело. Ти праќам локал кадешто очигледно можеш мени да видиш. Не било вистина хахаххаха

Копиле не сум од радожда од Скопје сум.
Како не те издркал тој што ти е татко да не постоиш на овој свет толку глуп.

Хахаххахахаха лупеташ глупости не постоело. Ти праќам локал кадешто очигледно можеш мени да видиш. Не било вистина хахаххаха

Копиле не сум од радожда од Скопје сум.
Како не те издркал тој што ти е татко да не постоиш на овој свет толку глуп.
Секако селанчето од Скопје по потекло од некое батал село што еспресо го пишува експресо
Оди удави се у некој вир
Автоматски споено мислење:

Или уште подобро удави се тука додека го пиеш еКспресото од 200денари
https://www.facebook.com/share/v/1776dJhMZU/?mibextid=wwXIfr

Последно уредено:
Од секогаш најубо во Охрид е крај на август почеток на септември. Само времево да не служит како лани. Лани првпат заврна октомври.
Дефинитивно во септември е најубо.Почнува мирот се намалува гужвата и шо е исто така битно се намалуваат и цените.

Дефинитивно во септември е најубо.Почнува мирот се намалува гужвата и шо е исто така битно се намалуваат и цените.

Маде голо дека се намалуваат цените . Уствари незнам на кои цени мислиш, ако велиш за хотелските услуги точно е дека се намалуваат ама за останатите цени тешко .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom