Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Мајсторе јас напишав дека скокна од копно пред мене беше, а не како го барале крстот, во врска со твоево организирано се јако јбг ама со оглед дека 90% од годиниве уназад крстот го фрлале од кога ке испливаат оваа година беше далеку покорентно и рано го фрли крстот
Ако ја видиш официјалната снимка од преносот ќе видиш дека дури и едно свештено лице вели "види го овој безобразен".

Нека му носи среќа, ама во 1-2 години кога крстот го фрлаше Стефан или некој друг, само тогаш не го фатија од Варош.
Само ние имаме 3-4 во градов што официјално занимање му е фаќачи на крстот, онака како флекс некој му е :D

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Ако ја видиш официјалната снимка од преносот ќе видиш дека дури и едно свештено лице вели "види го овој безобразен".

Нека му носи среќа, ама во 1-2 години кога крстот го фрлаше Стефан или некој друг, само тогаш не го фатија од Варош.
Само ние имаме 3-4 во градов што официјално занимање му е фаќачи на крстот, онака како флекс некој му е :D
Минатата година, Тимотеј беше починат, а новиов не беше назначен, па Архиепископот Стефан го фрлаше крстот. Гоџо го фати по втор пат.

Инаку би требало да им се забрани ако еднаш го фатиле да учествуваат по втор пат. Ако сака нека си скока, нека се фрла, ама да не може да го фаќа крстот ако веќе еднаш го фатил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom