Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
На толку негативци што запознав за 6 дена колку што бев, скопјанишче сум признавам затоа ме мрзЕт, дочекав еден тип да ми го крене расположението, го среќавам со комбе кај макси Д на семафор празен беше, јас со девојками го прашав дали може да ме префрли до охридска банка, ми вика ајде нема проблем влагам внатре наоѓам телефон, му го давам на типот , типот одма се јави и му кажа дека телефонот е најден и дека ке го чека кај банките да му го врати, и на симнување кога го прашав колку должам ми рече ништо уживајте, друже алал да тие такви како тебе фалат во светов !!!!
За цени можам да кажам дека у ''елита" скопски кафич е поскапо него пијачките на плажа, секоја чест за голден бич одлично средена плажа , цените пристојни 100ка нескафе 80 макијато 190 пилешки прсти 80 помфрит 130 старопрамен голема кригла, само уште да не беше ѕидот како на гранит и да имаше нормална плажа и песоче и директ у езеро ке беше врв

Добро бе мајко му овие од општина излезени се од то канцелариите? Или само да седат и плата да земет? Од крс џамија до банкана возев 15 минути, колони и колони, еден цајкан да стае на семафорине да регулират..
Иначе денеска врие градот, јадев во Палма и дур чекав 5 автобуси со ред поминаа само на Бисер Пром.

quote="Avenger99, post: 6760569, member: 50221"]Добро бе мајко му овие од општина излезени се од то канцелариите? Или само да седат и плата да земет? Од крс џамија до банкана возев 15 минути, колони и колони, еден цајкан да стае на семафорине да регулират...
Иначе денеска врие градот, јадев во Палма и дур чекав 5 автобуси со ред поминаа само на Бисер Пром.[/quote]
А 5-6 минути е пешки, баш вчера слична ситуација одам од Охридска до пошта, а овие со коливе пцујат кутри луѓе сварени внатре а пешациве побрзи од нив :LOL:.
Иначе фраерите од општина се зафатени со паркинзи.За Илинден го сефтосаа и паркингон кај Европа.Сега е со платно, не е појќе бесплатно.Добредојде во Охрид @Смрт за зони и пајак воз. :place:

Последно уредено:
quote="Avenger99, post: 6760569, member: 50221"]Добро бе мајко му овие од општина излезени се од то канцелариите? Или само да седат и плата да земет? Од крс џамија до банкана возев 15 минути, колони и колони, еден цајкан да стае на семафорине да регулират...
Иначе денеска врие градот, јадев во Палма и дур чекав 5 автобуси со ред поминаа само на Бисер Пром.
А 5-6 минути е пешки, баш вчера слична ситуација одам од Охридска до пошта, а овие со коливе пцујат кутри луѓе сварени внатре а пешациве побрзи од нив :LOL:.
Иначе фраерите од општина се зафатени со паркинзи.За Илинден го сефтосаа и паркингон кај Европа.Сега е со платно, не е појќе бесплатно.Добредојде во Охрид @Смрт за зони и пајак воз. :place:[/quote]
Знам дека е 5-6 минути ама требаше брзо да стигнам и јебига, касно стигнав :D. Едини дупки беспари во градов за паркирање се паркингон кај општинана( да видам дал овај ќе го напрат да се плаќат) и игралиштено од економсконо. Добро и долж туристичка ама прам муабет за нешто поцентар место:P

Борко Ристовски го донесе целиот тим на Гумерсбах во Охрид
Голманот на Македонската ракометна репрезентација Борко Ристовски кој настапува за германскиот ракометен тим Гумерсбах, деновиве во Охрид го донел целиот тим.

Ракометарите на овој клуб во кој две години игра и Борко, се натпреваруваат во Бундес ракометарната лигa.

Голманот борко успеал да го убеди раководството на клубот оваа година на припреми да дојдат во Охрид, кажувајки им дека езерото е преубаво,и има услови за тренингот кој им е потребен за идното првенство.

Деновиве тие се во Охрид и се восхитени од убавините на градот и условите.
http://republika.mk/?p=298008

Борко Ристовски го донесе целиот тим на Гумерсбах во Охрид
Голманот на Македонската ракометна репрезентација Борко Ристовски кој настапува за германскиот ракометен тим Гумерсбах, деновиве во Охрид го донел целиот тим.

Ракометарите на овој клуб во кој две години игра и Борко, се натпреваруваат во Бундес ракометарната лигa.

Голманот борко успеал да го убеди раководството на клубот оваа година на припреми да дојдат во Охрид, кажувајки им дека езерото е преубаво,и има услови за тренингот кој им е потребен за идното првенство.

Деновиве тие се во Охрид и се восхитени од убавините на градот и условите.
http://republika.mk/?p=298008
нели овој не е повеќе во гумерсбах?
само некоја глупост да се напишело :facepalm:

:pos:
Убо со лист шо поминал, оти ваму горе кај овие понестабилниве долу на пистана комунално ќе ја бараше:D

Сеа ќе се изнаќењет зш му залепиле лист, а да одеа грција шубо ке си поминеа со спрејој исчкртана цела кола, 2 шаблони јајца на нејзе чак мојт и некоја скршена пенџера.

Мислам дека е улицана помеѓу Туристичка и Факултетон за туризам, ак ти теквит вака ак не да ти нацрта :icon_mrgr:
Е како процена дека е таја жити се :LOL:[DOUBLEPOST=1408039776][/DOUBLEPOST]Иначе и јас иам залепено ама моето помало беше и не беше залепено него на брисач беше клаено, исто на скопјанец ај шо ми го фатил моето место пред гаража разбирам лето е гужва немат кај да се паркират ама паркиран беше измеѓу моето и од комшијата ни јас ни тој да немојме да се паркираме. Ова беше во 1 навечер ај да беше нешто иктиза ќе разберев ама колата седеше цела вечер таму..

Е како процена дека е таја жити се :LOL:[DOUBLEPOST=1408039776][/DOUBLEPOST]Иначе и јас иам залепено ама моето помало беше и не беше залепено него на брисач беше клаено, исто на скопјанец ај шо ми го фатил моето место пред гаража разбирам лето е гужва немат кај да се паркират ама паркиран беше измеѓу моето и од комшијата ни јас ни тој да немојме да се паркираме. Ова беше во 1 навечер ај да беше нешто иктиза ќе разберев ама колата седеше цела вечер таму..
онака од извиџење претпоставувам дека е та:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom