A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А 5-6 минути е пешки, баш вчера слична ситуација одам од Охридска до пошта, а овие со коливе пцујат кутри луѓе сварени внатре а пешациве побрзи од нивquote="Avenger99, post: 6760569, member: 50221"]Добро бе мајко му овие од општина излезени се од то канцелариите? Или само да седат и плата да земет? Од крс џамија до банкана возев 15 минути, колони и колони, еден цајкан да стае на семафорине да регулират...
Иначе денеска врие градот, јадев во Палма и дур чекав 5 автобуси со ред поминаа само на Бисер Пром.
нели овој не е повеќе во гумерсбах?Борко Ристовски го донесе целиот тим на Гумерсбах во Охрид
Голманот на Македонската ракометна репрезентација Борко Ристовски кој настапува за германскиот ракометен тим Гумерсбах, деновиве во Охрид го донел целиот тим.
Ракометарите на овој клуб во кој две години игра и Борко, се натпреваруваат во Бундес ракометарната лигa.
Голманот борко успеал да го убеди раководството на клубот оваа година на припреми да дојдат во Охрид, кажувајки им дека езерото е преубаво,и има услови за тренингот кој им е потребен за идното првенство.
Деновиве тие се во Охрид и се восхитени од убавините на градот и условите.
http://republika.mk/?p=298008
Мислам дека е Голем Град.
Мислам дека е улицана помеѓу Туристичка и Факултетон за туризам, ак ти теквит вака ак не да ти нацртаA кј е сликано ова ?![]()
Е како процена дека е таја жити сеМислам дека е улицана помеѓу Туристичка и Факултетон за туризам, ак ти теквит вака ак не да ти нацрта![]()
онака од извиџење претпоставувам дека е таЕ како процена дека е таја жити се[DOUBLEPOST=1408039776][/DOUBLEPOST]Иначе и јас иам залепено ама моето помало беше и не беше залепено него на брисач беше клаено, исто на скопјанец ај шо ми го фатил моето место пред гаража разбирам лето е гужва немат кај да се паркират ама паркиран беше измеѓу моето и од комшијата ни јас ни тој да немојме да се паркираме. Ова беше во 1 навечер ај да беше нешто иктиза ќе разберев ама колата седеше цела вечер таму..