- Член од
- 23 март 2011
- Мислења
- 1.170
- Поени од реакции
- 1.052
КАТАСТРОФА СЕ И АВОН И ОРИФЛЕЈМ ,КЕ ОТВАРАВ НОВА ТЕМА АМА ГЛЕДАМ ОТИ ИМА.
НЕ ВРЕДАТ ЗА НИШТО.
НЕ ВРЕДАТ ЗА НИШТО.
Od avon najtraen e FULL SPEED ama se si e prasanje na vkusKористел некој од Авон машки парфем, да ми препорача добар и траен?
Паа да ти кажам точно не ми текнува, но подолготраен е од другиот во тоа сум сигурен
Нешо слично како оригинал апрфемите,ептен трае, на облеката кога ќе ставиш мириса додека не испереш..јас вака испаднав експерт за машки парфеми меѓутоа омилен мие од авонПаа да ти кажам точно не ми текнува, но подолготраен е од другиот во тоа сум сигурен
Гледам лаковите држат цена без разлика авон орифлем лак како лак и јас сум против тоа што се толку скапи. Но за козметика кармини секој има различна уста и тен ако пробаш ти и некој друг нема исто да стои тоа е докажано, затоа постојат мостри од кармини пудри креми и се живо за да се проба. Некој од членовите кои ви даваат каталог било орифлем или авон општо зборам, не им се дава пари за купување на мостри но според мене јас дома имам многу мостри од се живо што има во каталогот и така полесно се одлучуваат и секако друго е кога ќе го видат и пробаат производот.Порано нарачував ама веќе не, искрено не се нешто многу ефтини, и за тие пари ќе најдам 100 пати подобра козметика низ парфимерииве. Мене лично Голден роуз ми се подобри од овие, есенс исто имаат ефтина и квалитетна шминка. Плус многу ме нервира посебно кај Орифлем тоа што ( најмногу кај кармините) во каталог изгледа една боја мислиш којзнае што е, кога ќе ти ја донесе врска нема Не фала, ќе си одам и на лице место ќе си пробам и купам, за истите пари па и поефтино. Авон гледам ми стаиле лакови 300-400 денари алооо!! Бегај бре