Орален секс додека спиете? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Што било прекрасно ако не се сеќавала? :) Инаку,стварно не верувам дека некој нема да осети,дека нема да ужива во тоа.Тоа е и филмот,да не ги отвараш очите,да нема бакнежи,допири,само добиваш и уживаш.
Да,преубаво е:) најчесто кој прв се разбуди,на тој начин да го буди партнерот,за добро утро де:wink:
Може него му било прекрасно. :wink: Иначе не ми се десило, али ќе бидам многу среќен коа ќе се деси. :)

Wake the Snake:) убајни ствар......ама преферирам да се разбудам со бакнеж шо знам зашто можеби прво палам цигара кога ќе се разбудам, а после пушење се пали цигара а тоа може да трае и трае:wink: затоа прво бакнежот, па цигарата, оралка и пак цигара:)

ne mi se ima deseno ama mislam deka e mn sexy i moze da se dsi samo tesko da mi uspee zs sum golemaaaaaaaaaaa spanka i nema sansi da se razbudam pred nego

Јоој мајке ми . . . :) Нешто што треба да се проба во наредната прилика :vozbud: Sounds exciting :vozbud:

Мене ми се нема случено, ама ми се врти идеата подолго време во глава. Сепак не сакам директно да побарам вакво нешто , оти така би ја загубил возбудливоста и задоволството од изненадувањето.
Супер идеа, девојки практикувајте ги почесто! :back:

мене не ми направила така можеби не му текнала,како и да е јас би направил на партнерката ако тешко ја разбудам дека е време за станување има и друг начин
ќе ја лижам и одма ќе се разбуди:pos:

Многу супер идеја, и за примање и за давање. :vozbud:

Сакам да си купам аларм кој ќе ме буди со фелацио...:vozbud::vozbud::vozbud:

Море Натуш, перверзна една. Дилдо во газот на убавецот. Многу си скромна, бај д веј не верувам дека некој би останал мирен после пенетрација на странски објект во неговото тело :lol:
Инаку Мистичен зборуваше за орално задоволство, не бегај од темата! ;) чувај си го дилдото за себе :bal: :bal:

OMG!!!! Странски објект????:pos2::pos2::pos2::pos2:

Абе се убаво со идејава ама има еден проблем. Еве пример женската почнува да си работи додека ти спиеш, ама што правиме ако во сон не ти се дигне "кранот"??? Тогаш тешко тебе...

Да бе и покрај тоа што ќе спие ќе дава орален и стој на раце ќе прави, него што ќе се случи ако во моментот и се сони дека јаде сочна виршла, е за тоа вреди да се дискутира.

Да бе и покрај тоа што ќе спие ќе дава орален и стој на раце ќе прави, него што ќе се случи ако во моментот и се сони дека јаде сочна виршла, е за тоа вреди да се дискутира.
Постапката оди, ти канилингус, таа фелацио. -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom