Орален секс додека спиете? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Веб-сајт
www.kajgana.com
Дали некој од вас го има соблечено и орално задоволено партнерот додека спие?
Дали на некого му се случило партнерот да му го направи тоа и да му каже утредента?

Некој со вакво искуство? :)

Ова филм ти е или гопосакуваш да ти се случи.
Ама јас мислам дека ти е голем филм

За некого кошаркарскиот обрачот е низок, за некого е проклето недостижно висок да му се сневиди, па му изгледа на филм кога некој ќе "закуца"!
Мала метафора :)

Ејјј немој аман ме погоде кај шо незнам кај помеша македонски јазик па ич не го сакам (мислев за стилските фигури ) ама како шо глеам нешто ми се исмејуваш.
Јас ќе кажам вака...
КАКО МОЖЕ НЕКОЈ НЕКОГО ДА ЗАДОВОЛУВА ДОДЕКА СПИЕ ....
ај можеби ке/ја го соблече па и коњ да е ке осети дека нечто некој си поигрува со неговото тело.
па затоа ќе кажам дека целата работа шо ја кажуваш ти е големфилм кој сакаш да ти се исполни

П.С
Е големо еб...ште си чим ми гажуваш некои финти со ОБРАЧОТ и за тоа има лек ако е премногу вискоко ИМА СКАЛА :P

Толку ли е за тебе голем и недостижен "филмот" партнерката со која си во повеќегодишна врска, со која си навистина близок, интимен и пред се другар, да посака да ти даде таков подарок? Каде е тука филмот?

Ќе те замолам во репликите кои ќе следуваат од тебе да ме поштедиш од "богатиот и стилски" вокабулар со стари и изживеани фрази и маалски термини.
Доколку имаш да кажеш нешто конкретно и аргументирано на темава или да размениш некое искуство - бујрум.

Јас имам многу лесен сон, што се вели мува да помини ке ја слушнам така да не му успева на партнерот такво нешто :)
А и тој исто така лесно спие :D :D :D

loooooooooooooooooooool
da ali ako mi dozvolit i jas so dildo da go mavam dur spijat :) lol vo shupakot ako ne nishto :) lol

Море Натуш, перверзна една. Дилдо во газот на убавецот. Многу си скромна, бај д веј не верувам дека некој би останал мирен после пенетрација на странски објект во неговото тело :lol:
Инаку Мистичен зборуваше за орално задоволство, не бегај од темата! ;) чувај си го дилдото за себе :bal: :bal:

A be ne e filngot da ti kaze utredenta.Ti cim nisto ne si osetil vecerta dzabe se trudela.Jas licno nemam problano, ama dobra ti e idjava...ke probam i ke ti pisam

Филингот е да се разбудиш со таквото кај нејзе у уста. Mistique, знам за шо збориш. :wink:

Tonchie напиша:
Море Натуш, перверзна една. Дилдо во газот на убавецот. Многу си скромна, бај д веј не верувам дека некој би останал мирен после пенетрација на странски објект во неговото тело :lol:
Инаку Мистичен зборуваше за орално задоволство, не бегај од темата! ;) чувај си го дилдото за себе :bal: :bal:
ziti majka jas perverzna? :) vidi go topikov pa ti kazi mi koj e perverzen ahahhaha :)))))))) koj budala bi si go/ja ebel parternot uz spienje itu plus vgz? :))))))))
ahahha mwah :) i ne begam od temata tuku bash na temata stojam :)

Натуш, прашањето не е АНАЛНО, туку ОРАЛНО. Гледаш дека избега од темава? :P

nemat vrskaaa be!
pak e gadno ahhahaha
koj manjak bi go pravel to ziti sve?
cim ne ti davat dur e svesen sho taka se nadevate ke vi daet ORALNO dur spiet?
ahahhaha
mwah devine :) fala so me upomeni :) ne begam :) beg beg begam sseaaaaaaaa :) da spijam.. pa ke pazam nekoj dan zemit da mi piknit neshto vusta.. osven ako sonvam ke ostaam :)

Натуш лелееееееееее :lol: :lol: :lol:
Не да ти пикнат ... да ти ја лиже некој дури спиеш ... ем ај фајнали клиар? :lol: :lol: :lol: Ме пресмеа :wink:

looooooooooooooooool
good one
malce slabo kapiram fala so bese tolku strpliva HAhaha :)
a znacit lizenje a? :) Paaaa da vi kazam ZASO DA NE! :) neka lizit pa pizda mu mater :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom