Орален секс додека спиете? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не ми се случило да не се разбудам, ама будењето е бреееее...

po jako e ova tema:)ama mislam deka poverojatno e da se razbudis pa duri i da si pijan otepan.....
:D

Ми се случило да ме разбудат на таков начин. Воопшто не ми беше јасно што ми се случува, си помислив првин „што е ова сега што ми лази по к***в?“ Ама кога отворив очи и кога видов....лелеееее малееее, шо било убоооооо!:icon_eek: :music3: :sport1: :cheeky2: :love2: :devil3: :icon_roll :icon_roll :icon_roll

divine напиша:
Натуш, прашањето не е АНАЛНО, туку ОРАЛНО. Гледаш дека избега од темава? :P

:pos: mi go zema zborot od prsti:pos:

glej na natus kaj i odi umot...

FortunE напиша:
Мислев дека ќе успеам да не го разбудам партнерот една вечер кога се вратив доцна од работа, но не ми успеа :) Беше заспан, а на мојата перница имаше оставено едно кондомче, демек разбуди ме кога ќе дојдеш :) Иако бев изморена, сепак одлучив да му го пружам тоа задоволство... Успешно беше соблекувањето, но почна да се буди и се насмевна :lol:
Следното утро (и тоа прилично рано) ме разбуди на истиот начин..
Цел ден сум пеела на работа :lol: :lol:

:icon_lol: lol...i jas sum peela srce...mnogu e jak filingot bidejki ne se nadevash, a se slucuva...e toa e budenje od merak...inaku nema shansi da spiesh i nekoj toa da go ti go pravi...pa makar i da ne si spien so nedeli...:pos:

Досега сум имал секс на разни места и со разни жени ама како секс на сабајле нема шанса да има поубаво,како да не ја залижеш партнерката сабајле т.е доцна вечер кај 4 часот кога к...т ке ти експлодира.Одма и давам нежна тревога со јазикот :)

Mnogu jaka rabota.Posebno ako vecerta pominala "burno",ispolneta so sex i onaka nasabajle budenjeto e najubavo.I odma se budis bez problemi i cel den ti e arno.

браво, браво... а баш си мислев дека сум настран што сакам секое утро да ме разбудат со пушење:)

Никад не ми се десило, а според моето спиење знам дека нема да се разбудам доколку се деси! Мене топ не ме буди, камоли тоа

gOJDO напиша:
браво, браво... а баш си мислев дека сум настран што сакам секое утро да ме разбудат со пушење:)

eee sega ja pretera sekoe utro...pa togash nema da ti e iznenaduvanje...ke ti bide voobicaeno i ke znaesh sho te ocekuva....
taka odvreme navreme ne e loso voopshto...i ne si nastran btw zarem taka se cuvstvuvashe :icon_lol: ...ako si site sme definitivno...:pos:

јас сеа ја видех темата али у сон до сега не сум осетил шо ми праеле

CopyOfDeath напиша:
јас сеа ја видех темата али у сон до сега не сум осетил шо ми праеле

ne ti pravele nishto...zatoa nemash oseteno :baeh:

Moze se slucilo ama zosto sum spiel ne sum primetil...:)

CopyOfDeath напиша:
можеби или пак после бурна нок цврсто спијам

nema shansi da ne ostetish nishto veruvaj....:pos: kolku cvrsto i da spiesh...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom