Орален секс додека спиете? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
А ти се сака а а а? :lol: :lol: :lol:
Јас не сум правела никому ништо додека спие, а ни сакам да ми прават ... кога спијам сакам само да спијам ... а и не би му било успешно дека би се разбудила од одма :lol: :wink:

И јас би се разбудила ама не би го прекинала, а верувам ни он мене. Мислам, тој што спиел не мора да менува позиција.
А ако бил преморен, или јас сум преморена тогаш е крајно нечуствително.

Huh,
Interesno. Ke probame i ova valjda nekoj den, mladi sme.

Kaj vi e mladosta beeee ejjj!!!!
Ubio vas bog. So drugo ke prasate? Dali posle seks ideme vo wc po nuzda? Brej kolku ste seksualni a ic ljubovni.
A pa i ja so dzabe lupetam, od beter do pobeter odi.

Mene devojkata mi go ima priredeno toa zadovoluvacko iznenaduvanje dva pati do sega, se razbudiv i prviot i vtoriot pat ama custvoto na nejzinata topla usta i vlazen jazik na mojot nabreknat penis e neiskazlivo dobro, sega mene mi e red jas da ja iznenadam na slicen nacin pa ke ja prasam dali e dobro za nea kako sto bese za mene :lol:

Мајку му стара, Мистичен, требаше да се вратиш од одмор за да ти заживее форумов, а и да има интересни теми...

Јас мислам дека многу мали шанси има да не се разбуди некој при тоа..

Иначе, со многу партнерки го имам правено тоа...

Една одма се будеше...

Една беше у полусон, и уживаше несвесно (се будеше при пенетрација де :wink: )

Другите сите се будеа при самиот чин на орален секс...

Јас освен еднаш, се имав будено при самиот чин на фелацио (пушење е тоа, Натуш)...

Еднаш се разбудив после тоа, откако она седна веќе врз мене...

Иначе на неколку пати имам и пенетрирано во сон, без орален секс (лубрикантите се продаваат во Валијант карши Скопјанка), и тоа е многу возбудливо!!! И тоа енда од тие пенетрации беше анална...

Dolphin напиша:
И тоа енда од тие пенетрации беше анална...
:shock: :shock: :shock: Не ми се верува, ама ајде, нека биде. Не ми се веруваше ни за 39-те оргазми. :wink:

Оралка во сон може да се случи и се случува, ама анален нема шанса.

Па ево бе Брат триста аргументи ти се кажаа орален секс додека спиеш не може да се случи т.е може ама кога ке осетиш дека си поигруват со твоето тело ќе се разбудеш.

Bale82 напиша:
Па ево бе Брат триста аргументи ти се кажаа орален секс додека спиеш не може да се случи т.е може ама кога ке осетиш дека си поигруват со твоето тело ќе се разбудеш.
Како што кажав во првиот пост дека и јас се разбудив. И кој е филмот тука?

_ZlObNiCa напиша:
Kako i da e, i da se razbudis sepak ubav nacin na budenje e :lol:

Абе остај што е убав начин на будење коа ќе ми го лапнат...

Ама мене ми е поголемо задоволството, коа она спие... Па коа че ја ослободам од гаќичките без да ја разбудам (доста тешка и макотрпна работа, за која што треба доста тренинг и искуство)...

Па коа ќе заѓњурам полека... мхххххх мхххххххх мхххххххх

прво полека, па кога ќе видиш дека се пали, засилуваш ритам... лудница... Кој е филингот кога ќе те осети и кога ќе се разбуди...

Па уше ако не се разбуди.. ако е уште у полусон, едвај свесна, па коа ќе навлезеш у неа коа ќе ги ококори очите... Милина!!!

ахахаха, манијаци еј!

Ќе ме натерате да направам вакво чудо, ама ако ме земе со шамари да ме мавне, има да ве банирам сите, да знаете. :lol:

Се шегувам, ќе пробам дефинитивно ова.

Мислев дека ќе успеам да не го разбудам партнерот една вечер кога се вратив доцна од работа, но не ми успеа :) Беше заспан, а на мојата перница имаше оставено едно кондомче, демек разбуди ме кога ќе дојдеш :) Иако бев изморена, сепак одлучив да му го пружам тоа задоволство... Успешно беше соблекувањето, но почна да се буди и се насмевна :lol:
Следното утро (и тоа прилично рано) ме разбуди на истиот начин..
Цел ден сум пеела на работа :lol: :lol:

Site Ve sakam!:D
nema vrska, interesn naci nza budenje.......e sea kolku e ostvarlivo neznam, ovie e.ba..istava ke kazat:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom