Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
без дупка на средина , голем е ризикот за импотенција и тако даље болести на полово-репродуктивната машина :D

[MkD]Scout;2625994 напиша:
јас возам Вело Плуш седиште , прилично е широко и се осеќам како да седам на фотеља. ти го препорачувам , пошо е дебело и пошироко од стандардните..
го тестирав минатата година на шарски води маратонот , 95км возење и воопшто не ме болеше ни кичмата ни газот:D

Која цена е и каде може да се најде? :)

Јас имам некое Velo, ама морам на секои 10 мин да потстанувам, if you know what I mean.

[MkD]Scout;2624990 напиша:
Инаку , иди кај лазе , имаш од 800 денари па нагоре виљушки.. ќе ти заврши работа сто посто..

Probike во кисела вода , позади рампа (кај златна копачка кладилницата)

Шо виљушки има за 800 ?!?! Јас ко шо памтам Дарт1 ~ 4000 беше најефтина таму на времето :):)
Има на сајтот нешо ?!

Која цена е и каде може да се најде? :)

Јас имам некое Velo, ама морам на секои 10 мин да потстанувам, if you know what I mean.

Кај лазе:D лазе ми е месијата за делови:D:D:D од кај него си набавувам се:D

Шо виљушки има за 800 ?!?! Јас ко шо памтам Дарт1 ~ 4000 беше најефтина таму на времето :):)
Има на сајтот нешо ?!

Има бе , ZOOM виљушка хехехе... некоја ниска класа , ја шо земав пред година дена rst capa , 2500 денари беше хехех

Koj ima polovni ROCK SHOX bilo koj DART 1,2,3 TORA .. neka kazi kolku pari.MKD TI kolku pari gi prodavas ???? pisi​

1000че.. RST e , али ставени се башензи од рок шокс..

btw - еве ти сликичка.
41YQEEqHKDL._SL500_AA280_.jpg

1000ce polovna taka.dart 1 kolku so znam ima preload ova ima li?

Колку чини Рам ХТ 1 нов, како оној на Скаут и дали се наоѓа кај нас, прашувам оти е модел 2008? И чисто информативно, како се движи цената на половните?

vozenje velosiped ili tocak e super stvar samo а го остаиш негде пример идеш до негде и го заклучиш гарант ќе ти дрпнат нешо ако не и цел точак. Ја имав искуство абе штета да ти напраи ќе ти дупне гуми нешо. Сеа сакам да купам точак ама некој асален видов у бајк планет 18 000 супер лесен, а има 11 000 кај парк у Скопје ама незнам дали е лесен мислам за дигање пошо неам лиф т у зградата.

Асален за 11000 не постои а бога ми и за 18000 би дошно некоја си средно-ниска класа. Според мене еден солиден велосипед е некаде 25-30 000 ден. :kesa:

Колку чини Рам ХТ 1 нов, како оној на Скаут и дали се наоѓа кај нас, прашувам оти е модел 2008? И чисто информативно, како се движи цената на половните?

Само рамот или цел велосипед ?

znaci samo po cena da gleam, kolku poskap bolji taka??? ok, da znam. Pa nekoj od 30 000 toas.

znaci samo po cena da gleam, kolku poskap bolji taka??? ok, da znam. Pa nekoj od 30 000 toas.
Хехе. Па нели е поговорката: Ако не знаеш што е добро прашај што е скапо :)
Се шалам зависи за какви потреби ти треба. Ако само за по асфалт ваму таму да се возиш немора ништо специјално. Кај некои мерак е велосипедот па даваат јаки пари на него :toe:

Ако може да ми препорача некој што се занимава со сервисирање на велосипеди во регионот на Кисела Вода? :helou:

RAM HT 1 DISK 28.000 denari bez DISK 24.000 denari pozz.A koj ima polovni DART 1 za 1000 denari ? kazi odmaa i daj msn ili broj od toj sto ima

MKD SCOUT PISi KOLKU PARI AMORTIZERITE ovie so se 140 mm :D pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom