Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Треба само надворешни да му сменам и ланец, веќе четврта година мислам дека му е, можеби петта, веќе незнам.. нема мака.

2006_865.jpg

абе вчера се утепав на кеј(се мавнав у тие како ниски ѕидчиња)и ми се скрши вилушката точно над амортизерите.И сеа може да се швајцува тоа или ќе треба нови и колку пари се новите?

абе вчера се утепав на кеј(се мавнав у тие како ниски ѕидчиња)и ми се скрши вилушката точно над амортизерите.И сеа може да се швајцува тоа или ќе треба нови и колку пари се новите?

Никако да ја швајцуваш, вариш, сечеш брусиш... Ќе пукне кога најмалку очелуваш. Купи си нова ги има од 1000 ден па нагоре зависи која марка и квалитет.

Тоа у аеродром , кај новиот мост ти се скрши?! ја поминав накај 12 ипол , 1 саат и имаше едно дете со скршена вилушка? :D:D:D:D:D:D
Кажи ми што точак имаш , па ако одговара можам да ти го шитнам мојот стариот амортизер (доста издржлив) прилично евтино..

[MkD]Scout;2622765 напиша:
Тоа у аеродром , кај новиот мост ти се скрши?! ја поминав накај 12 ипол , 1 саат и имаше едно дете со скршена вилушка? :D:D:D:D:D:D
Кажи ми што точак имаш , па ако одговара можам да ти го шитнам мојот стариот амортизер (доста издржлив) прилично евтино..

е најверојатно тој тип сум(можда и некој друг се утепал:)А иначе не ми треба само амортизери цела вилушка отиде јабана.Дај кажи кај да си купам.Не ми се скрши точно кај новиот мост.

MKD SCOUT daj slika od amortizeroo

I pisi kolku mm e pozzzz

MKD SCOUT daj slika od amortizeroo

I pisi kolku mm e pozzzz

80/140мм е , а слика имаш поназад малку..

е најверојатно тој тип сум(можда и некој друг се утепал:)А иначе не ми треба само амортизери цела вилушка отиде јабана.Дај кажи кај да си купам.Не ми се скрши точно кај новиот мост.

aууу .. си го ебал ти ежот..
Инаку , иди кај лазе , имаш од 800 денари па нагоре виљушки.. ќе ти заврши работа сто посто..

Probike во кисела вода , позади рампа (кај златна копачка кладилницата)

[MkD]Scout;2624990 напиша:
80/140мм е , а слика имаш поназад малку..

aууу .. си го ебал ти ежот..
Инаку , иди кај лазе , имаш од 800 денари па нагоре виљушки.. ќе ти заврши работа сто посто..

Probike во кисела вода , позади рампа (кај златна копачка кладилницата)
А тој лазе кај е?
Иначе алуминиумски се затоа мислам дека нема да бидат 800ден.

епа најевтината кај лазо е толку денари.. сеа на даље не знам како се колку се.. иначе лазе A.k.A ПРОБАЈК (probike) се наоѓа во кисела вода , позади она за дребулии продавницата SEWA на рампа што е.

јас возам Вело Плуш седиште , прилично е широко и се осеќам како да седам на фотеља. ти го препорачувам , пошо е дебело и пошироко од стандардните..
го тестирав минатата година на шарски води маратонот , 95км возење и воопшто не ме болеше ни кичмата ни газот:D

ооо лошо брат и ај да не бидам офтопик предложете некое добро седиште и од кај би можел да го набавам(од она моено газот боли)

Кога купуваш седиште гледај да биде меко, т.е. кога ќе го притиснеш да пропаѓа 1-2цм, да има на средина вдлабнатина (за простатата) и да не е претесно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom