Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Јас како што направив споредба овој од радовиш има најдобри цени во сооднос со квалитет. Само сакам да ве прашам дали знаете каде може да се најдат модели на кјуб и на скот од 2019 та година пошо новиве модели од 2020 та некако немаат добар изглед. Зборам за нови од продавница.
Најдобра варијанта ти е да видиш со Васко дали може да ти најде тоа што го бараш.

Последно уредено:
Каде може да најдам ЧИП за следење на велосипедот и од прилика колку цена е?

Неможам да најдам по интернет податоци за тоа што компоненти има Focus black forest 2018. Ајде помош...

Неможам да најдам по интернет податоци за тоа што компоненти има Focus black forest 2018. Ајде помош...

Тоа е зошто Focus Black Forest е моделот, а моделот има свои под-верзии кои се бележат со бројчиња: 1.0, 2.0, 3.0, Ltd, Lite и така натаму. Најди ја точната бројка на точакот и ќе видиш какви делови има.

Може мислење за точаков?

Може мислење за точаков?
Солиден велосипед. Ништо премиум на него. Буџет MTB е ова.

Солиден велосипед. Ништо премиум на него. Буџет MTB е ова.
Се мислам меѓу тој што го постирав и овој:

Гледав и два Cube и еден Bianchi, ама за Scott и Polar многу подобар попуст ми дадоа.

Се мислам меѓу тој што го постирав и овој:

Гледав и два Cube и еден Bianchi, ама за Scott и Polar многу подобар попуст ми дадоа.
Речиси и да нема разлика помеѓу Скотот и Поларов што го цитираше. Слична конфигурација со речиси идентични компоненти (буџет се разбира).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom