- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.299
- Поени од реакции
- 10.452
One Piece на Нетфликс изгледана во 2 дена. Топ серија, лабава, забавна, не ни осеќаш како летнале епизодите. 10/10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
One Piece на Нетфликс изгледана во 2 дена. Топ серија, лабава, забавна, не ни осеќаш како летнале епизодите. 10/10
ama 10 od 10?
jas izdrzav do treta i bataliv, ima zabaven moment no koga e cringe e neoprostlivo cringe. Sto e 10 od 10, moze ke se vratam… da ne si cital/gledal source pa subjektivno 10 ili? 10 e seriozno.
U meguvreme ja vrtam New Girl i mi se nametna, se naogam kako se smeam
И би ја репризирал да имав време сега. Не е серија у која треба логика да бараш. Си пуштив мозок на пасење и си уживав.ama 10 od 10?
jas izdrzav do treta i bataliv, ima zabaven moment no koga e cringe e neoprostlivo cringe. Sto e 10 od 10, moze ke se vratam… da ne si cital/gledal source pa subjektivno 10 ili? 10 e seriozno.
U meguvreme ja vrtam New Girl i mi se nametna, se naogam kako se smeam
fun fact и јас ја гледав ради неа серијата и издржав само една сезона после неа и кога пуштив 4та сезона кога фатија забегани уште поише да ги направат ликовите, секој со секој да си е гасење и никогаш не ја пуштив, апсолутно се слагам, не ја пуштајте ич.. први 2 сезони се солидни ама не е ништо посебноМислев дека има посебна тема за Elite, ама (веројатно за среќа) немало! Ја гледав заради Естер Експозито, која одамна замина од серијата, ама ете OCD-то не ми даде да ја прекинам, па се мачам со секоја нова сезона... Ама последнава беше очобол! Значи толку досадна, од епизода во епизода, не можам да сфатам како успеале да ја направат. Плус, дали намерно или не - секој еден лик го направиле тешка психијатрија (не дека пред тоа не беа, до душа, ама овде кулминираше) и се фокусирале на психичките проблеми на секој од нив. И на крај добивме депримирачка сезона која се стреми депресијата да ја префрли на гледачот. Избегнете ова колку можете повеќе!
Затоа што има 7 номинации и 1 ЕМИ во актерските категории, 2 номинации за споредна улога и 2 номинации за најдобра серија.Се чудам зошто Killing Eveе толку високо!