Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто, појма немам како го среди ова.Се има некој логирано на HBO Max преку Телеком? Ги пробав сите комбинации со број на сметка, матичен, број на сим и со ништо не ми дава да се логирам.
Да, јас. Ама логиран сум со години веќе, да ме убиеш нема да ми текне како. Конто број, проба?
Си пишува на самата страна што треба, а и Телеком имаат посебна за тоа, ама буквално се пробав и не сака. Ќе мора да им се јавувам.Исто, појма немам како го среди ова.
Знам дека кога имаше префрлување од HBO GO на HBO MAX од Телеком ми праќаа некои кодови на мејл за да активирам.
Појма немам како идеше постапката за активирање и ако нешто ми се деси на телевизорот или лап топот појма нема да имам како пак да го активирам.
The BoysШто од белите is a must? Имам испуштено нешто што не сум смеел? Некои предлози?
BarryЕве ги комедиите. 46 вкупно номинирани, интересно што тука има големи разлики меѓу ЕМИ и Глобусите. Пример: Modern Family е дури 5 пати номинирана за ЕМИ за најдобра комедија, а само еднаш за Глобус. Veep 6 пати за ЕМИ, 2 пати за Глобус. Ама јас сум катастрофа тука! Само 2 целосно изгледани серии, една скоро цела, од Parks and Recreation само епизоди што сум ги начекал на телевизија, околу 15-16, и три прекинати кои не планирам да ги продолжам никогаш. Ете, во 2022 ветувам - ќе се посветам на комедиите. Ваши предлози?
Прегледај го приврзокот 363584
WandaVisionИ минисерии (limited & anthology). Вкупно 66 номинирани, нормално, секоја од нив максимум со 2 номинации може да биде - една за глобус, друга за ЕМИ. Исклучок се 3 anthology серии чии сезони немаат различни имиња, па имаат повеќе од 2 номинации. Тука имам 22 целосно гледани и 2 недовршени. Нешто сум испуштил ли?
Прегледај го приврзокот 363586
Прегледај го приврзокот 363587
Black Bird, WandaVision и The Missing.И минисерии (limited & anthology). Вкупно 66 номинирани, нормално, секоја од нив максимум со 2 номинации може да биде - една за глобус, друга за ЕМИ. Исклучок се 3 anthology серии чии сезони немаат различни имиња, па имаат повеќе од 2 номинации. Тука имам 22 целосно гледани и 2 недовршени. Нешто сум испуштил ли?
Прегледај го приврзокот 363586
Прегледај го приврзокот 363587
Mr. RobotМе интересираше колку од поновите наградувани серии сум ги гледал, па направив една листа со сите серии од последниве 10 години кои биле номинирани за ЕМИ и Глобус за најдобра драмска серија (истото ќе го повторам и за комедија и минисерија), и еве како изгледа листата (со зелено ми се целосно изгледани, со жолто почнати а недовршени, со црвено почнати ама намерно прекинати и не планирам да продолжам). Од 41 серија која била номинирана барем еднаш во главната категорија, 14 целосно изгледани, и 2 речиси цели. Во третата колона бројката означува колку вкупно номинации заработила серијата севкупно и за ЕМИ и за Глобус во последните 10 години.
Прегледај го приврзокот 363580
Што од белите is a must? Имам испуштено нешто што не сум смеел? Некои предлози?
Sillicon ValleyЕве ги комедиите. 46 вкупно номинирани, интересно што тука има големи разлики меѓу ЕМИ и Глобусите. Пример: Modern Family е дури 5 пати номинирана за ЕМИ за најдобра комедија, а само еднаш за Глобус. Veep 6 пати за ЕМИ, 2 пати за Глобус. Ама јас сум катастрофа тука! Само 2 целосно изгледани серии, една скоро цела, од Parks and Recreation само епизоди што сум ги начекал на телевизија, околу 15-16, и три прекинати кои не планирам да ги продолжам никогаш. Ете, во 2022 ветувам - ќе се посветам на комедиите. Ваши предлози?
Прегледај го приврзокот 363584
Ме интересираше колку од поновите наградувани серии сум ги гледал, па направив една листа со сите серии од последниве 10 години кои биле номинирани за ЕМИ и Глобус за најдобра драмска серија (истото ќе го повторам и за комедија и минисерија), и еве како изгледа листата (со зелено ми се целосно изгледани, со жолто почнати а недовршени, со црвено почнати ама намерно прекинати и не планирам да продолжам). Од 41 серија која била номинирана барем еднаш во главната категорија, 14 целосно изгледани, и 2 речиси цели. Во третата колона бројката означува колку вкупно номинации заработила серијата севкупно и за ЕМИ и за Глобус во последните 10 години.
Што од белите is a must? Имам испуштено нешто што не сум смеел? Некои предлози?