O
ob1
Гостин
Каков watchlist ми направи @Zlatikevichius за без пари, свака ти дала. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас имав ваков проблем, и после случајно ги внесов податоците од HBO GO акаунтот и ме логира. Ако си имал GO претходно, пробај со истиот јузернејм и пасворд.Се има некој логирано на HBO Max преку Телеком? Ги пробав сите комбинации со број на сметка, матичен, број на сим и со ништо не ми дава да се логирам.
The Wire ќе мрдне од мртва точка наречена апсолутно ништо не се дешава, споро, досадно и глупо истражување на детективите? Или да се поздравиме како ништо да не се десило.
Првата сезона едвај ја издржав, заврши као што заврши... да не се смеам, сакам постов да биде сериозен колку што може.
Ај викам втора сезона може ќе мрдне малце, ќе почне нешто да се дешава.. 3 епизоди исти кур, по старо си тера.
Смртно ме интересира за кој кур има 9.3 рејтинг и тоа може ќе ме влече да се борам со неа уште 50тина епизоди до крај.
Знам дека не се носат заклучоци за серија после 1 сезона ама ако ништо друго треба да биде индикатор за што те очекува понатаму.
До сеа не сум сретнал серија вака лошо и споро да почне.
2 епизоди од The Shield се поинтересни од цела 1 сезона на Жицава.
Не си ја мачи душата, серијата не е за тебе. Ништо страшно, не е за повеќето луѓе кога ќе размислам.
Ти се чудам како си стигнал до втора сезона , до 5та епизода ми беше тортура и реков ..добре бе ја нездрав сум и пуштив рандом доку серијали како banged up abroad и оние шверцери на аеродроми на нат гео шо одат и се вратив у нормала.Јас до 2ра сезона крајот стигнав пред некои си 5-6 години и готов бев да се обесам на лустер.
И тоа со сила ја гледав, си реков ќе се заостри ситуацијава. Тешка гњаважа.
Слатки магнолииТи се чудам како си стигнал до втора сезона , до 5та епизода ми беше тортура и реков ..добре бе ја нездрав сум и пуштив рандом доку серијали како banged up abroad и оние шверцери на аеродроми на нат гео шо одат и се вратив у нормала.
Се надевам дека ќе има 3 сезона на Avenue 5.
Серијава е Blackadder in space
Многу забеган англиски хумор, се разбира кога во двете го има Hugh Laurie.
Почнав јас да ја поправам сликата со комедиите. Први на список ќе бидат поновите и оние на HBO и Netflix, за да не се малтретирам со симнување. Hacks ми беше избор број 1. Најверојатно никој од тука не ја гледал, или ако ја гледал не му оставила впечаток, зашто никој воопшто ја нема спомнато. Поправете ме ако грешам. ОК беше, имаше навистина моменти кога солзи ми течеа од смеа (mostly со репликите на една од споредните ликови, КејлаЕве ги комедиите. 46 вкупно номинирани, интересно што тука има големи разлики меѓу ЕМИ и Глобусите. Пример: Modern Family е дури 5 пати номинирана за ЕМИ за најдобра комедија, а само еднаш за Глобус. Veep 6 пати за ЕМИ, 2 пати за Глобус. Ама јас сум катастрофа тука! Само 2 целосно изгледани серии, една скоро цела, од Parks and Recreation само епизоди што сум ги начекал на телевизија, околу 15-16, и три прекинати кои не планирам да ги продолжам никогаш. Ете, во 2022 ветувам - ќе се посветам на комедиите. Ваши предлози?
Прегледај го приврзокот 363584
А, ете, некој гледал!Која Кејла? Онаа калаштура што му го загорчи животот на Bobby Lee?