Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Една од најдобрите такви е. По One Tree Hill што ми е бр.1 guilty pleasure и нормално - Beverly Hills 90210, која е дефинитивно безвременска, The O.C. е во триото најдобри, според мене.После толку тешки серии, трилери, акции, плотови, глупости ми требаше нешто за опуштање. Ми искочи The O.C. као suggested на Макс, и тоа е тоа што ми требаше, лејм тинејџ "драма".
Без замарање лагано си врти, дури заборавив колку е релаксирачки да глеаш вакви серии... а, прилично сум сигурен дека серијава идеше на А1 кај нас на времето, ама никогаш не ја фатив.
Дали мислиш на серијата Squid Game . Ако е одговорот Да, вредиЈа гледаше некој Корејската Casa de Papel? Вреди да се почнува, или е ѓубре?
Дали мислиш на серијата Squid Game . Ако е одговорот Да, вреди![]()
ок, моја грешкаmoney heist korea si misli si pomislue a ne squid game
Ја изгледав Man vs. Bee на Нетфликс.
Не знам ни зошто ја третираат ко серија, 9 епизоди по 10 минути се, се гледа за саат ипол.
Јас сум голем фан на Mr. Bean и цела таа физичка комедија на Аткинсон, па затоа ме заинтересира. Далеку е од Бин ниво, ама пак е интересна со комични моменти.
Омилен лик, Капкејк.
Прегледај го приврзокот 337454
Како може ова да ти биде лабаво, јас само под стрес сум што глупост ќе направи во моментот. Знаеш она кога те убива туѓ срам.Ја гледав и јас. Ако некој е за лабав old school хумор ја препорачувам. Ценам се' што има работено Роуан Аткинсон до сега, па и ова. Да е било кој друг актер на негово место, ова тешко дека ќе функционира. Роден си е човекот за вакви улоги.