Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја следам дискусијава ама ако разбрав добро: си гледал серија со лезбејки, и се жалиш? :cautious: :toe:

Ja koa ti vikav deka e sumljiv...

Screenshot_2020-11-07-14-56-30-863_com.android.chrome.jpg

--

Stvarno inace, u pravo e dzontra za haunting, ja pocnav vtora sezona i edvaj 5 epizodi izgledav, uste se macam. Fali mnogu kvalitetot od prva. Inace ja izgledav pak prva sezona u meguvreme zaradi drustvo, absolutno 10 od 10. Mnogu dobro napisana, sovrsena kamera za hororot, pogotovo epizodata so pogrebot i dramite... Znaat tie so ja gledale, kamerata bese ludilo, kako one take so mnogu kruzenje, sledenje, agli... Six feet under meets This is Us

Се можам да разберам, буквално се. Некогаш е прашање на вкус, некогаш нештото прехипстерско за мене (Love), или обратно (Another Earth?), а некогаш те понела атмосферата... Ама кога ќе го спомнеш ова патетично срање во позитивен контекст, па сега дури и во иста реченица со SFU, не можам а да не се фејспалм-нам. :facepalm:

помош за серија мислам дека е доста стара и мислам дека е шпанска мислам на а1 идеше порано е вака се одвиваше
фамилија мислам имаа 4 деца ама фората мажот разведен со две негови деца и од страната на жената исто до донесени две деца па после тој машкиот на татко му ја засака таа што му паѓа полу сестра бољи објаснување амин и цело време се караа дека не може така дека му е сестра ова она

помош за серија мислам дека е доста стара и мислам дека е шпанска мислам на а1 идеше порано е вака се одвиваше
фамилија мислам имаа 4 деца ама фората мажот разведен со две негови деца и од страната на жената исто до донесени две деца па после тој машкиот на татко му ја засака таа што му паѓа полу сестра бољи објаснување амин и цело време се караа дека не може така дека му е сестра ова она
Los Serrano

Само што ја завршив The Queens Gambit :cuc::cuc:
2 пати проверував на крајта дали стварно е на Нетфликс за чудо и тие да направат нешто добро.
Слимнав шах изиграв 3 рунди, изгубив и културно ја избришав.
До толку е добра?
И се мислам некое време да и се пуштам.

До толку е добра?
И се мислам некое време да и се пуштам.

одлична чиста 9ка
Автоматски споено мислење:

ако сака некој/а имам 3 слободни места на Нетфликс до 10дек е фрито и то пишете пп

Последно уредено:
Аман Нетфликс, утепа со овие Крисмас филмови и серии, иако овој Лили и Даш се чини пристојно ок.

одлична чиста 9ка
Автоматски споено мислење:

ако сака некој/а имам 3 слободни места на Нетфликс до 10дек е фрито и то пишете пп
Изгледани 2 епизоди, не сакав многу да бинџувам нека има и за друг ден...засега одлична (y)

Колку ми се погоди Brooklyn Nine Nine, се смеам на глас. После Community, уште една одлична серија за годинава :D
Колку ме нервираше на почетокот, страшно нешто. Ама викам ај од поштовање према Шур, пошто Паркс енд рек му е врв а и плус се заљубив у Ејми Сантијаго, така да.
Сеа е топ, се разработе Холт а и Хичкок и Скали ги има повеќе со рандом глупостите хахахахахахаххаха нема посмешна појава од Хичкок.

Многу лудо нешто е рандом старец од позадина у ваква комедија. Хичкок, Крид од Офис, Џери Гергич какви култни појави се тоа. :pos:

Колку ме нервираше на почетокот, страшно нешто. Ама викам ај од поштовање према Шур, пошто Паркс енд рек му е врв а и плус се заљубив у Ејми Сантијаго, така да.
Сеа е топ, се разработе Холт а и Хичкок и Скали ги има повеќе со рандом глупостите хахахахахахаххаха нема посмешна појава од Хичкок.

Многу лудо нешто е рандом старец од позадина у ваква комедија. Хичкок, Крид од Офис, Џери Гергич какви култни појави се тоа. :pos:
После првите пет епизоди сакав да ја прекинам, на живци ми идаше Џејк :D Ама тоа е добра серија да ја ебам, те тера да се соживееш со ликовите. Чим ми има смешен женски лик (Џина) значи функционира се.

До крај на трета сезона сум. Бојл ми е омилен лик, човекот е аутсајдер ко мене и се поистоветувам :D

И јас ја сакам Сантијаго, ама завчера сакав да ја заследам на инстаграм, гледам сториња постови за бајден мајден, си викам колку и да си срце не можам да ти кликнам фолоу. Таму сум за гледање цицки и мачиња, сигурно не за политика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom