Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да го сакаш тој начин на преповедање на приказната и стварно е уникатен во тој поглед. Секако не е нешто нз за Еми или Глобус, ама се доста забавни за гледање. Добар потез на Нетфликс што го земаа за 5 години.

Godfather of Harlem приквел нa Америкaнски Гaнгстер сo Дензел,вечер ке имa првa епизoдa сo нетрпение чекaм дa пoчне требa дa биде дoбрa.

Многу ми е жал што се мења поставата, кастингот беше прејак.

Неизбежно е тоа, ама сепак новите имиња се супер и докажани: Olivia Colman (доби Оскар лани мислам, ја знам од Broadchurch), Tobias Menzies (Edmure во ГоТ), Helena Bonham Carter (Хари Потер и милион други филмови), Gillian Anderson (X-Files), Charles Dance (Tywin Lannister во ГоТ)...појака постава здравје.

Неизбежно е тоа, ама сепак новите имиња се супер и докажани: Olivia Colman (доби Оскар лани мислам, ја знам од Broadchurch), Tobias Menzies (Edmure во ГоТ), Helena Bonham Carter (Хари Потер и милион други филмови), Gillian Anderson (X-Files), Charles Dance (Tywin Lannister во ГоТ)...појака постава здравје.
Разбирливо, 70 години треба да ги опфати серијава, само што како да се разви некоја хемија помеѓу актерите последната сезона :))))

Јас ја гледав британската. Ок е, сепак малку монотона.

Од овие 20 серии 3 ми се гледани GOT, Big Little Lies и The Wire. Е сега од овие останатите 17 се мислам која да ја одберам изборот ми е помеѓу Westworld/Boardwalk Empire/Six Feet Under/Curb Your Enthusiasm/The Sopranos/The Leftovers?
Boardwalk Empire изгледа слична како Peaky Blinders.

Од овие 20 серии 3 ми се гледани GOT, Big Little Lies и The Wire. Е сега од овие останатите 17 се мислам која да ја одберам изборот ми е помеѓу Westworld/Boardwalk Empire/Six Feet Under/Curb Your Enthusiasm/The Sopranos/The Leftovers?
Six Feet Under!!!

Инаку, листава нема врска: геј тралалајката Looking на 14 место, а Westworld 19. Пфффф...

Сопранови. После Six feet under. Првава е мадафака, вторава можи да те набија со негативна енергија, али е задолжително четиво за животот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom