Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.744
- Поени од реакции
- 27.744
Многу ми е жал што се мења поставата, кастингот беше прејак.
Неизбежно е тоа, ама сепак новите имиња се супер и докажани: Olivia Colman (доби Оскар лани мислам, ја знам од Broadchurch), Tobias Menzies (Edmure во ГоТ), Helena Bonham Carter (Хари Потер и милион други филмови), Gillian Anderson (X-Files), Charles Dance (Tywin Lannister во ГоТ)...појака постава здравје.Многу ми е жал што се мења поставата, кастингот беше прејак.
Разбирливо, 70 години треба да ги опфати серијава, само што како да се разви некоја хемија помеѓу актерите последната сезона )))Неизбежно е тоа, ама сепак новите имиња се супер и докажани: Olivia Colman (доби Оскар лани мислам, ја знам од Broadchurch), Tobias Menzies (Edmure во ГоТ), Helena Bonham Carter (Хари Потер и милион други филмови), Gillian Anderson (X-Files), Charles Dance (Tywin Lannister во ГоТ)...појака постава здравје.
Six Feet Under!!!Од овие 20 серии 3 ми се гледани GOT, Big Little Lies и The Wire. Е сега од овие останатите 17 се мислам која да ја одберам изборот ми е помеѓу Westworld/Boardwalk Empire/Six Feet Under/Curb Your Enthusiasm/The Sopranos/The Leftovers?
Boardwalk Empire изгледа слична како Peaky Blinders.
Сопранови. После Six feet under. Првава е мадафака, вторава можи да те набија со негативна енергија, али е задолжително четиво за животот.Од овие 20 серии 3 ми се гледани GOT, Big Little Lies и The Wire. Е сега од овие останатите 17 се мислам која да ја одберам изборот ми е помеѓу Westworld/Boardwalk Empire/Six Feet Under/Curb Your Enthusiasm/The Sopranos/The Leftovers?
Boardwalk Empire изгледа слична како Peaky Blinders.