Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Maло потсетување, за тие што не знаат во Петок ни доаѓа најдобрата хорор серија во последните неколку години The Haunting of Hill House и критиката вели 10 од 10
https://www.maxim.com/entertainment/haunting-of-hill-house-perfect-score-rotten-tomatoes-2018-10
Се надевам дека нема да разочара.
iptorrentsОд каде вообичаено симнувате серии?
iptorrents
nenajjak.. najmnogu mi e zal sto go izgubiv profilot.. invajt imash?
The Haunting of Hill House некој што ја има изгледано прва сезона дали вреди за високата оцена што и ја даваат како за хорор серија?
И јас ја гледам, ама подоцна станува малку монотона и досадна. Особено последната епизода...Препорака за A Discovery of Witches после две изгледани епизоди.
Серијата е базирана според книга и засега ми се допаѓа како течат настаните, доколку сте фан на фантастични серии мислам дека вреди да и се даде шанса на серијава.
Препорака за A Discovery of Witches после две изгледани епизоди.
Серијата е базирана според книга и засега ми се допаѓа како течат настаните, доколку сте фан на фантастични серии мислам дека вреди да и се даде шанса на серијава.
Ко што пишав: ветува многу од почеток, ама станува млитава подоцна.Се откажав од вештерки, вампири и остало, али оваа ми фати и мене око.
Ја немам почнато, гледам само 8 епизоди сезонава најверојатно ќе има, кој ќе ја гледа уште пишете дали ја бива.