Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Maло потсетување, за тие што не знаат во Петок ни доаѓа најдобрата хорор серија во последните неколку години The Haunting of Hill House и критиката вели 10 од 10
https://www.maxim.com/entertainment/haunting-of-hill-house-perfect-score-rotten-tomatoes-2018-10
Се надевам дека нема да разочара.

4 ep сум тапа џонсон до сега

Почна новата сезона на Charmed или по нашки Волшебнички, можеби се сеќава некој, порано одеа на А1 епизодите. Ова е ребут изгледа.

Препорака за A Discovery of Witches после две изгледани епизоди.
Серијата е базирана според книга и засега ми се допаѓа како течат настаните, доколку сте фан на фантастични серии мислам дека вреди да и се даде шанса на серијава.

Серијата е базирана според книга и засега ми се допаѓа како течат настаните, доколку сте фан на фантастични серии мислам дека вреди да и се даде шанса на серијава.
И јас ја гледам, ама подоцна станува малку монотона и досадна. Особено последната епизода...

Се откажав од вештерки, вампири и остало, али оваа ми фати и мене око.
Ја немам почнато, гледам само 8 епизоди сезонава најверојатно ќе има, кој ќе ја гледа уште пишете дали ја бива.

Се откажав од вештерки, вампири и остало, али оваа ми фати и мене око.
Ја немам почнато, гледам само 8 епизоди сезонава најверојатно ќе има, кој ќе ја гледа уште пишете дали ја бива.
Ко што пишав: ветува многу од почеток, ама станува млитава подоцна.

Уфф The Haunting of Hill House прејака серија. До 5 епизода сум стигнат и е една од најдобрите хорор серии според мене. 10/10 за серијава.

А Discovery of the Witches ја изгледав вчера на HBO првата епизода и ме разочара
. "Уште не почната", почнаа да се тепаат со вампирите, да се открива се и тн...тотален промашај мислам дека ќе биде.

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom