4 ep сум тапа џонсон до сегаMaло потсетување, за тие што не знаат во Петок ни доаѓа најдобрата хорор серија во последните неколку години The Haunting of Hill House и критиката вели 10 од 10
https://www.maxim.com/entertainment/haunting-of-hill-house-perfect-score-rotten-tomatoes-2018-10
Се надевам дека нема да разочара.
iptorrentsОд каде вообичаено симнувате серии?
najjak.. najmnogu mi e zal sto go izgubiv profilot.. invajt imash?iptorrents
nenajjak.. najmnogu mi e zal sto go izgubiv profilot.. invajt imash?
НеThe Haunting of Hill House некој што ја има изгледано прва сезона дали вреди за високата оцена што и ја даваат како за хорор серија?
И јас ја гледам, ама подоцна станува малку монотона и досадна. Особено последната епизода...Препорака за A Discovery of Witches после две изгледани епизоди.
Серијата е базирана според книга и засега ми се допаѓа како течат настаните, доколку сте фан на фантастични серии мислам дека вреди да и се даде шанса на серијава.
Се откажав од вештерки, вампири и остало, али оваа ми фати и мене око.Препорака за A Discovery of Witches после две изгледани епизоди.
Серијата е базирана според книга и засега ми се допаѓа како течат настаните, доколку сте фан на фантастични серии мислам дека вреди да и се даде шанса на серијава.
Ко што пишав: ветува многу од почеток, ама станува млитава подоцна.Се откажав од вештерки, вампири и остало, али оваа ми фати и мене око.
Ја немам почнато, гледам само 8 епизоди сезонава најверојатно ќе има, кој ќе ја гледа уште пишете дали ја бива.