Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Уште две сезони ми останаа од Декстер, после се префрлам на Наркос. Иначе немам зборови за Мајкл С. Хол, многу тешка улога има во серијата а ја глуми ПЕРФЕКТНО. И Дебра, alsno known as Emily Rose, глуми одлично. Презадоволен сум од серијава, останува најдоброто да го изгледам. :D
Никако не останува најдоброто да го изгледаш.
Најдоброто веќе си го изгледал, а тоа е до 4та-5та сезона, другото е тешко срање.

А да ми го јадете курот сите може? :D Остајте ме да ја доглеам па ќе кажам дали сте биле во право или не. :D Ај шукурац, што се заебав да пишам. :D[DOUBLEPOST=1454426642][/DOUBLEPOST]
Никако не останува најдоброто да го изгледаш.
Најдоброто веќе си го изгледал, а тоа е до 4та-5та сезона, другото е тешко срање.
Добро Оби Wot

Abe ja tolku godini ja gledav so puno ljubov pa na kraj ne ja dogledav od so stana ocaj. :D
Posakuvam mene nekoj da mi skrsese film. A ja ne prekinuem stvari onaka.

Sakame da te postedime. :D

А да ми го јадете курот сите може? :D Остајте ме да ја доглеам па ќе кажам дали сте биле во право или не. :D Ај шукурац, што се заебав да пишам. :D[DOUBLEPOST=1454426642][/DOUBLEPOST]
Добро Оби Wot
Не ме нервирај ќе ти кажам како завршува! :D

Мене освен финалето, до сам крај ми беше интересна серијата. Еден од најјаките и највпечатливите ликови во серија е Декстер.

моментално на хрт оди 3тата сезона од house of cards, кај нас има црни рози. Е има разлика, колку сме назад во култура,во се.

Декстер го имаше најлошто финале (последна сезона) во историјата на човештвото. А сум изгледала многу лоши серии. Уште ме боли срце кога ќе ми текне што и направија на серијата на крај.[DOUBLEPOST=1454447387][/DOUBLEPOST]
Уште две сезони ми останаа од Декстер, после се префрлам на Наркос. Иначе немам зборови за Мајкл С. Хол, многу тешка улога има во серијата а ја глуми ПЕРФЕКТНО. И Дебра, alsno known as Emily Rose, глуми одлично. Презадоволен сум од серијава, останува најдоброто да го изгледам. :D

Каков несреќен избор на зборови. Сори веќе ти ја заебаа. Ама морав и јас.

Некој ја гледаше првата епизода од серијата на fx american crime story?

Ја изгледав првата епизода од Lucifer, па да пишам дека не сум импресиониран. И покрај очигледно глупата приказна во која на Луцифер му здодеал пеколот па решил малку да се зеза на земјата и аматерски да се занимава со детективски работи, ми изгледаше дека некој од стриповите на Нил Гејмен може да разбуди поголема имагинација, инспирација и сл. Ама не. Слабо некако :) . Може и да изгледам уште една епизода, колку да видам дали нешто ќе се промени, но ми се чини дека серијава нема да трае долго.

На Телма ја даваат Honourable Woman, кој ја нема гледано серијата е одлична.

Почна некој да ја гледа Colony, каков е впечатокот до сега ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom