Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Еми тоа е NCIS , и мене Џетро ми е најдобар од сите овие серии.
Ја изгледав првава епизода , не е лоша , но нема да ја гледам понатаму. Нешто не штима во серијата.
Mene mnogu me nervira faktot shto csi im gi lapnaa site nagradi na ncis. A ne znam shto gledaat, tolku e serijata scientific nepotkovana, shto nekoi epizodi i nemaat smisla, plus nemaat nikakov diverzitet na likovi, site se fucking isti, mi smeta takva unificiranost i ednolichnost vo likovi. Od ncis posle edna izgledana epizoda nema shansi da gi smeshash abby i ziva recimo, od csi izgledav nekolku i ushte ne znam koj e koj.
So fucking dull

predlog nekoja serija slicna na Californication?(da ne e Entourage gledana mi e )

Јака! Ама не и давам повеќе од 1 сезона. :(
Jaка е, кизнај........... вака има несекојдневен концепт со добар хумор. Колку истата че избија низ сето меинстрим профитерско срање останува да видиме...

Не можев никаде да ја најдам серијата а и темата за имињата на сериите па мислев да пишам тука , серија ја даваа заедно со Smallvile за дечко(значи маж од 2-30 години) нешто како направен сајборг и има супер вид,сила и се друго но го изгубил памтењето и не се секава на никој и ништо....пробувам да ја најдам да ги симнам сите сезони но сум го заборавил името и ако може некој да ми помогне да ме асоцира , и се извинувам ако несмеев овде да прашам ?

Ја гледа некој Empire? Оди на Fox и руши рекорди во гледаност, поготово што станува збор за прва сезона. Секоја наредна епизода има се повеќе гледаност, кулминираше со финалето кое имаше гледаност од 17.6 милиони луѓе. 12 епизоди има првата сезона, најпознати актери се Terrence Howard (искрено, не знам филмови со него освен што го глуми Роудс во Ајрон Мен) како и Taraji P. Henson која јас искрено ја знам само како Картер од Person of Interest.
Серијата е некој вид мјузикл-драма, малце така како сапуница може да заличи заради дејствијата. Динамична е, глумата е просечна би рекол, голем белег остава музиката која ја прават некои познати фаци како Timbaland, а гостуваат доста познати артисти (Снуп Дог во една епизода, Rita Ora исто и некои други). Мислам дека албумот од серијата е на врвот во Америка (битка биеше со албумот на Мадона ако не се лажам).
Се на се, серија која е ок за тепање време.

Е сега не сум сигурен постов дали тука или во предлог за серии и резенции. Модератор нека префрли таму ако треба. :)

Ја гледа некој Community? Ја гледав на времето, првите 2 сезони ама ја прекинав, ми стана монотона некако, а имаше пар добри ликови. Гледам до 6-та сезона се, ваљда ја подобриле...По завршувањето на Two and a half men ми фали некој добар ситком да го пополнам местото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom