- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.152
- Поени од реакции
- 8.946
Не баш, јас не ја догледав до крај. Ми беше како мизерна копија на The Killing може и грешка сум ама некако ептен исфорсирани ми беа сцените
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не баш, јас не ја догледав до крај. Ми беше како мизерна копија на The Killing може и грешка сум ама некако ептен исфорсирани ми беа сцените
Па добро, да има некои сличности, но сепак мене ми беше мирна и совршено режирана. Не е на рамниште на Rectify или пак Les Revenants, серии кои се емитувани на Санденс каналот, но сепак доста добро, ме бендиса мене наеднаш ги изгледав сите.Не баш, јас не ја догледав до крај. Ми беше како мизерна копија на The Killing може и грешка сум ама некако ептен исфорсирани ми беа сцените
Мини серија пошо Шон Бин брзо ке умре во неаНема многу информации, ама од ова што го видов има потенцијал серијата да биде одлична. Почнува во август
Мислам дека некое геј сТрање че бидиhttp://www.imdb.com/title/tt3501584/
Шо мислите за ова?
Баш ќе ја пробам првата, за The Returned имам слушнато дека е добра ама не гледам филмови/серии со зомби тематикаПа добро, да има некои сличности, но сепак мене ми беше мирна и совршено режирана. Не е на рамниште на Rectify или пак Les Revenants, серии кои се емитувани на Санденс каналот, но сепак доста добро, ме бендиса мене наеднаш ги изгледав сите.
Изгледа грешно мислење имаш, не се зомби во вистинска смисла, нема допирна точка со серии како Walking Dead/The Strain. Едноставно враќање од мртвите на понормален начин, помиренБаш ќе ја пробам првата, за The Returned имам слушнато дека е добра ама не гледам филмови/серии со зомби тематика![]()
Е па американската верзија што и не е баш вистински римејк се вика Resurrection, Returned е американскиот наслов на Les Revenants кога се емитуваше во САД.Zed da ne misli na americkata Returned? Zborime za francuskata, Les Revenants. Razlicni se.
Vtorata e _must!
Е па американската верзија што и не е баш вистински римејк се вика Resurrection, Returned е американскиот наслов на Les Revenants кога се емитуваше во САД.