Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас на хајп за Les Revenants не сум наидол освен на овој форум што ја гледа, баш не е за широка маса на луѓе како TWD, не знам зошто воопшто си помислил дека е слична на неа, доволно е само музиката и трејлерот да го слушнеш од серијата ќе бидеш вовлечен во таа хипноза на прекрасни ликови, јас ќе си ја репризирам пак пред да почне втората, мора!Ова го прочитав во коментар на IMDb. Немам баш многу време ама може ќе и дадам шанса барем една епизода. Знам така многу хајп имаше за Walking Dead а мене ми беше многу глупа
Аман бре ќе се случи ли нешто во Rectify ? Изгледав 4 епизоди и ми се чини како дејството да е уште на 30мин од прва епизода.Па добро, да има некои сличности, но сепак мене ми беше мирна и совршено режирана. Не е на рамниште на Rectify или пак Les Revenants, серии кои се емитувани на Санденс каналот, но сепак доста добро, ме бендиса мене наеднаш ги изгледав сите.
Нема да се случи за тоа што се работи за мирна драма без некои втф моменти. Изгледај ја до крај мене ми беше врвна посебно глумата и дијалозите.Аман бре ќе се случи ли нешто во Rectify ? Изгледав 4 епизоди и ми се чини како дејството да е уште на 30мин од прва епизода.
Добра драма е. Но со оглед на првата епизода очекував повеќе време да се посвети на решавање на случајот а не само на меѓусебните односиНема да се случи за тоа што се работи за мирна драма без некои втф моменти. Изгледај ја до крај мене ми беше врвна посебно глумата и дијалозите.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Десно ќе препознаете одма, ама лево...
![]()
Во Драга кајганаЕјми?
Таман јас почнав Game of thrones да ја гледам, па затворена е темата. Првите епизоди не ми беа нешто, иако укапирав кој со што, како, каде, оти, али понатака се завлеков и досега ја гледав прва сезона.
Утре ја симнувам втора! И се нервирам што немам каде да си се искажам сега.![]()