Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
JUST ANNOUNCED: Better Call Saul… Here’s the first look from the set of AMC’s Breaking Bad prequel, premiering early 2015 (and already renewed for season 2!)

10380273_10152561126022722_3634702960432241315_n.jpg

Не баш, јас не ја догледав до крај. Ми беше како мизерна копија на The Killing може и грешка сум ама некако ептен исфорсирани ми беа сцените
Па добро, да има некои сличности, но сепак мене ми беше мирна и совршено режирана. Не е на рамниште на Rectify или пак Les Revenants, серии кои се емитувани на Санденс каналот, но сепак доста добро, ме бендиса мене наеднаш ги изгледав сите.

Нема многу информации, ама од ова што го видов има потенцијал серијата да биде одлична. Почнува во август

Па добро, да има некои сличности, но сепак мене ми беше мирна и совршено режирана. Не е на рамниште на Rectify или пак Les Revenants, серии кои се емитувани на Санденс каналот, но сепак доста добро, ме бендиса мене наеднаш ги изгледав сите.
Баш ќе ја пробам првата, за The Returned имам слушнато дека е добра ама не гледам филмови/серии со зомби тематика :)

Баш ќе ја пробам првата, за The Returned имам слушнато дека е добра ама не гледам филмови/серии со зомби тематика :)
Изгледа грешно мислење имаш, не се зомби во вистинска смисла, нема допирна точка со серии како Walking Dead/The Strain. Едноставно враќање од мртвите на понормален начин, помирен :P Les Revenants е една до реките серии кои ги препорачувам на кој ќе стигнам, секако доколку знам дека ќе се нафати да ја изгледа, многумина имаат препреки кога станува збор за француски јазик.

Zed da ne misli na americkata Returned? Zborime za francuskata, Les Revenants. Razlicni se.
Vtorata e _must!
Е па американската верзија што и не е баш вистински римејк се вика Resurrection, Returned е американскиот наслов на Les Revenants кога се емитуваше во САД.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Е па американската верзија што и не е баш вистински римејк се вика Resurrection, Returned е американскиот наслов на Les Revenants кога се емитуваше во САД.

Oh, moja greska togas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom