Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Британците направиле нивна верзија на Bron. Веројатно според квалитет е подобра од Американската и полоша од Данската.

Британците направиле нивна верзија на Bron. Веројатно според квалитет е подобра од Американската и полоша од Данската.

Уште ние останавме, дај да се збереме 100 души и да снимиме и ние Bron ако не..

Аха оригиналната во минималистички стил, нашата во барок ;)
Еве една сцена од последната епизода
1420265_10202649165816790_1151211134_n.jpg

Уште да ми кажеш дека не ја гледаш, срамота е!

Едвај чекам зимо да дојде, без обврски и маратонски да се изгледат трите сезони на Bron/Broen.
(y) A да, и се мерачам и на политичката Borgen, каква е таа, додуша мене се што е скандинавско ме пале :LOL:

Добар е Тунелот :) барем се обиделе да го задржат амбиентот од оригиналот. За фановите на ГоТ главниот лик односно британскиот детектив го глуми Станис Баратеон правиот наследник на тронот, а секако французиката е убава.

Колку за информација, Телма повторно почна да ги репризира епизодите од The Twilight Zone. Почнуваат негде 10 минути пред 00:00 часот :icon_mrgr:

„Ќафасан“ - Охриѓанката Лидија и албанецот Флорин
„Деве Баир“ - Ружа од Крива Паланка и Борис од Бугарија
„Табановце“ - Сунчица од Скопје и Немања од Србија.
„Богородица“ - Сања од Гевгелија и Јорго од Грција.

Дајте препорачајте некоја добра комедија.
Имам гледано од различен тип на комедии од типот на Two and a half men, HIMYM, TBBT, The office, Friends, Frasier, Modern family, It's always sunny in Philadelphia

Имам гледано од различен тип на комедии од типот на Two and a half men, HIMYM, TBBT, The office, Friends, Frasier, Modern family, It's always sunny in Philadelphia
Coupling, Scrubs, Malcolm in the Middle, 3rd Rock from the Sun, Rules of Engagement, Psych, The Black Adder

Аха оригиналната во минималистички стил, нашата во барок ;)
Еве една сцена од последната епизода
1420265_10202649165816790_1151211134_n.jpg

Уште да ми кажеш дека не ја гледаш, срамота е!

Не ми е почната за жал, сеуште. Односно, изгледан ми е само пилотот. Оригиналната ли се покажа на квалитет?
Неможам трите да ги следам, морам да одам со една.

Стварно дај кажете која е најдобра, мене оригиналната ми е симната, фаќа прашина веќе некое време, да ја почнувам или да ја спуштам американската?

Не дека ги имам гледано другите, ама данската ми го направи меракот.

Shameless.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom