Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.034
- Поени од реакции
- 61.977
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Болд - да сме сите исти, форумов ќе беше едно досадно место.
Никогаш не ме тангирало зошто некој не сака да гледа одреден филм или серија, секој човек свој тертип. Макар што вика Psyside некогаш се работи за невиден невкус. Туку нејсе. Не можам да замислам да седнам да гледам нешто само ради визуелизација, оваа приказна едноставно не нуди нешто што треба да го следиш. За луѓе како бегаат од зомби има супер филмови и сите завршуват за некаде два часа, колку што и треба да трае ваква приказна.
Зар и ти сине Бруте...?
Верувајте не ме сакате како хејтер во Интер и Милан, остајте ми ја Барса на мира.
Аmerican Horror Story втора сезона не ми е почната иако многу ја фалат засега, за прва ти гарантирам дека вреди. Тензична, морбидна.. за навечер серијава владее!
A бе третата сезона, третата сезона.... ебати серијата што станува интересна тек у третата сезона![]()
A бе третата сезона, третата сезона.... ебати серијата што станува интересна тек у третата сезона![]()
Зар и ти сине Бруте...?![]()
Не си права.Tи генерално не преферираш зомбиња и бегање 2 часа еве филмови не пак серија, и тука нема што да дискутираме, да, секој гледа што му е привлечно. Ама ти ја сведе серијата под просек само затоа што не го преферираш жанрот, башка немаш видено доволно, и тоа нечини. Реков не сум преголем фан на серијава, потврдив дека нема добра приказна, дури драмата ја исхејтав ама хеј околу тоа имам превисоки критериуми.
Ама ФАКТ е дека серијата е квалитетна во смисол продукција, буџет, све тоа. Кога ја гледам не барам да се поврзам со некаква приказна, туку серијата те прави да се чуствуваш како навистина надвор е пост-апокалиптичен зомби свет. Добро возење е серијата, зарем оригиналната идеа околу сериите не е да се позабавуваме малку?
Примерот со Suits беше дека секоја серија може вака да се сведи според твојот пример. Инаку си ја обожавам. Харви е закон а таа од паралегал устав.
Верувајте не ме сакате како хејтер во Интер и Милан, остајте ми ја Барса на мира.
Аmerican Horror Story втора сезона не ми е почната иако многу ја фалат засега, за прва ти гарантирам дека вреди. Тензична, морбидна.. за навечер серијава владее!
Не се разбираме очигледно.Никаде не реков дека не преферирам зомбиња, барем јас сум пример за член во подфорумов кој гледа серии со натприродни појави ака вампири, врколаци и што се не. Не спорам ничиј квалитет и не и го симнувам нивото. Едноставно велам дека не можам да гледам серија која нема никаков правец во приказната. Не е толку тешко да се замисли што се случува во серијава, а и ја имам ѕирнато, не зборувам целосно на памет. Цело време се во бегство и се групираат во обидот да избегаат. Пак ќе кажам, не гледам серија ради атмосфера и ефекти, мене ме интересира содржината, заплети, хумор, овде нема ништо интересно за мене. Со тоа не потценувам ничиј вкус, едноставно не е по мерак на мојот.
![]()
[
Он-топик: што бидна со American Horror Story? Пошто мислам дека ја имам прва сезона, би ја почнал зимава ако ја продолжуваат. Вреди да се гледа?
Он-топик: што бидна со American Horror Story? Пошто мислам дека ја имам прва сезона, би ја почнал зимава ако ја продолжуваат. Вреди да се гледа?