Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
На мтв одеше едно време. :D Али време е да се репризира како шо доликува, сите епизоди.

samo edno ke kazam

Chiana01.jpg

:icon_lol:оваа на blade runner ме потсеќа..е ова беа серии порано на телевизија а не глупостиве сеа што ги даваат..

Сите обожаватели на врвен британски хумор и Рики Џервејс, одвоите 18 минути, ова е нешто многу јако.
Во последно време го гледам бар два пати дневно.

wot, Psyside, Pluh, Io Sono Interista

Јас симнав Friday Night Lights... ја зачекав еднаш на Сител и ми изгледаше добра семејна спортска драма. Вреди ли да се гледа? :)

Ја изглеав првава епизода од Idiot Abroad и беа во Венеција и кај нас, прво со некои цигани, па влагаа во транс со дервиши и на крај летаа со балони. Можно е и во идната епизода да не има со најмалиот музеј во светот, мислев само тоа ќе биде од тука ама изгледа им се свиѓало:). А, и кажуваа Македонија, без никакви додавки(y).

Ја изглеав првава епизода од Idiot Abroad и беа во Венеција и кај нас, прво со некои цигани, па влагаа во транс со дервиши и на крај летаа со балони. Можно е и во идната епизода да не има со најмалиот музеј во светот, мислев само тоа ќе биде од тука ама изгледа им се свиѓало:). А, и кажуваа Македонија, без никакви додавки(y).
Одлична епизода! Бајаги време се задржаа кај нас, околу 15-20 мин. Интересно беше од друга перспектива да се види земјава. Белки ќе има уште малку од тука во следната епизода.

Одлична епизода! Бајаги време се задржаа кај нас, околу 15-20 мин. Интересно беше од друга перспектива да се види земјава. Белки ќе има уште малку од тука во следната епизода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom