Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Немаш за серијава ни англиски преводи по нет. Сакав да ти пратам линк од kickass за серијава кај што има двд рипови кои се со преводи па само преводите да ги симнеш ама како што видов воопшто нема сидери моментално. Извини :(.

Niso be, ke probam alternativata na Iceboy da instaliram grdiot bs (bullshit) samo prevodi da mi najde. Ako ne, taka ke probam da ja gledam.
Bitno minuva li prosek, vredi li? :)

Niso be, ke probam alternativata na Iceboy da instaliram grdiot bs (bullshit) samo prevodi da mi najde. Ako ne, taka ke probam da ja gledam.
Ако ти е само за серијава не вреди да инсталираш бс плеер, побарај си рачно преводи на
OpenSubtitles.org, GetSubtitle.com, BSPlayer-Subtitles.com (од таму ги вади бс плеерот)

Interesna e. Baska da go gledas Robin Vilijams celo vreme kako e na kokain (bez zaebancija!) vo sekoja epizoda e nepovtorlivo. Samo kako sto pisav Mork pocnuva na zivci da ide premnogu kako ide serijata. Do 2 sezona negde gledav i posle si najdov drugi (podobri) raboti za gledanje i izbrisav se od toa.

Не се задоволувај со просеци :), гледај(те) ремек дело од комедија ако не си ја гледал The Larry Sanders Show, мојата број 1 комедија

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Стигнав до втората сезона на Boss, и можам да кажам дека сум пријатно изненаден од серијата, полека ми влезе под кожа, Келси Грамар (Фрејзер) е одличен актер, не само за комедии, туки и за вистински драма улоги. Серијава има секакви политички интриги, игра на моќ, борба за превласт, но исто времено има и една темна страна, онаа што те спушта на земја , онаа реалната дека животот е далеку од розев, и дека позади тие насмеани фамилијарни лица на политичарите што ги гледаме на тв, се кријат луѓе заробени и уценети од политичките игри, со темни страни и минато кое сакаат да го заборават но тоа и понатаму ги гони.

Најавната шпица е погодена како за ретко која серија.

Зашто ја нема Parks and recreation на Замунда? Ај ако може некој нека ми даде добри торенти по ПП.

Iskocija 2 epizodi od Battlestar Galactica: Blood and Chrome, izgleda interesno samo premalku traat.

Iskocija 2 epizodi od Battlestar Galactica: Blood and Chrome, izgleda interesno samo premalku traat.
си играат к*рташак овие, прво ја укинаа уште пилотот не искочил, сега го поделија на мини-епизоди, боље ќе чекам до февруари ќе искочи тогаш пилотот цел на двд/блуреј и тоа unrated ќе биде.

си играат к*рташак овие, прво ја укинаа уште пилотот не искочил, сега го поделија на мини-епизоди, боље ќе чекам до февруари ќе искочи тогаш пилотот цел на двд/блуреј и тоа unrated ќе биде.

Kako kako? Od fevruari pocnuva oficijalno so pilotot dolgometrazen I unrated taka? A posle sekoja sledna epizoda kako?
Da cekam I jas ako ne? :)

Kako kako? Od fevruari pocnuva oficijalno so pilotot dolgometrazen I unrated taka? A posle sekoja sledna epizoda kako?
Da cekam I jas ako ne? :)
Нема да има серија ( :( :mad: ) , само пилот-епизодата од 2 саата ја направија и толку. Цела пилот епизода unrated ќе искочи у февруари, а у меѓувреме ќе иде како 10 мини-епизоди од по 12 минути

Нема да има серија ( :( :mad: ) , само пилот-епизодата од 2 саата ја направија и толку. Цела пилот епизода unrated ќе искочи у февруари, а у меѓувреме ќе иде како 10 мини-епизоди од по 12 минути

(n)

Izgledase kako da ima potencijal.

http://www.imdb.com/title/tt0835434/

Вреди да се арчат бајти? Вака на прв поглед делува солидна, ХБО драма, арна оценка, арна актерска екипа...

Сношти ја почнав првата сезона од The Killing, вечерва ја завршив. Прејака серија. Кој адреналин го има еј, напнатост, мистерија, трилер, а и се гледа дека го има користено шаблонот на 24 и затоа ми се свиѓа. Таму исто секоја епизода завршуваше со пресврт како и овде, напнатоста беше слична. Се на се, чиста 10ка.
Првата епизода, и уствари цела приказна со фамилијата на жртвата ме потсеќа на The Lovely Bones.
А тој црнецот учителот ме потсеќаше на црна верзија на Тоби Мегваер, абе исти гримаси има еј. :icon_lol:
Сега ја почнувам втората сезона и до утре и неа ја мачкам и тоа е тоа. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom