Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е ултра мејнстрим (big bang, 2.5 men, how i met) серијава ама пак е мејнстрим
dobar si deka ne e iskomercijalizirana![]()
Па ако има 1 милион гледаност клипот, не значи одма дека е искомерцијализирана. Ти даде Плух пример за такви серии. Пример јас не знам ниеден што ја гледа, а има еден куп што ги гледаат овие другиве комедии.dobar si deka ne e iskomercijalizirana![]()
Замарате веќе со ова. Дружете се со други луѓе па ќе знаете многу шо гледаат и похипстерски комедии од овааПример јас не знам ниеден што ја гледа, а има еден куп што ги гледаат овие другиве комедии.
Не е тешка. Споро одат дејствијата, а лесно се следи и сфаќаАј препорачајте која да ја гледам од овие..
Six feet under, Homeland, Person of interest, Carnivale, The Killing, Sons of anarchy или Boardwalk empire?
Односно Six feet under не, по претходните коментари гледам дека е тешка серија за гледање и дека бара внимание, треба целосно да и се посветам, а искрено во моментов немам желба за ледање ваква тешка серија.![]()
Не е тешка. Споро одат дејствијата, а лесно се следи и сфаќа
Па не е тешко тоа, можеби само на моменти да ти биде здодевно. Пример карнивале е слична колку шо знамТоа и мислев под "тешка".
Carnivale и Six feet и двете се многу тешки за гледање.Ај препорачајте која да ја гледам од овие..
Six feet under, Homeland, Person of interest, Carnivale, The Killing, Sons of anarchy или Boardwalk empire?
Односно Six feet under не, по претходните коментари гледам дека е тешка серија за гледање и дека бара внимание, треба целосно да и се посветам, а искрено во моментов немам желба за ледање ваква тешка серија.![]()
Carnivale и Six feet и двете се многу тешки за гледање.
Од ова тука прво The Killing и Homeland да ги гледаш најпрво, другото понатаму.
Nope. Carnivale единствено може да се спореди со Twin Peaks. Не е класична драма како СФУ.Па не е тешко тоа, можеби само на моменти да ти биде здодевно. Пример карнивале е слична колку шо знам
Епа ако не сакаш бавни, а овие сите што ги наброја ти се такви, почни од побрзите. За Sons of anarchy и Person of interest не знам, ама ако ти кажам кои се најбавни елиминирај си.Ај препорачајте која да ја гледам од овие..
Фала. Претпоставувам дека овие две серии се повеќе chill, така да ќе ги искомбинирам. Првин ќе ја гледам The Killing, па SFU. Па после другите две. Да имам некој биланс, да не ми дојде ептен ако по ред ги изгледам SFU, па Carnivale.![]()
Феноменална е малку претежок збор... серијата е одлична само мене ми дојде „многу од истото“ после 15-16 епизоди. Плус тоа нарацијата за предшколска возраст ме убива. Сум им рекол сто пати: ако правите серии со нарација, или платете го Морган Фримен или не се заебавајте...Sakas Fenomenalna Akcija i Prikazna ona da uzivas...zimaj Person of interest...