Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
дајте предлог за добра серија - не сум некој фан на серии ама последно време неам шо да праам па ми останува многу слободно време.
ги изглеав Prison Break и 4400 моментално ја глеам The Walking Dead. едно време ми викаа Heroes да ја глеам ама читам по форумов дека 3та и 4та сезона го утупуваат до бескрај па се откажав.

предлози?
Lost, 24, CSI, Weeds, Entourage.
Од комедии Scrubs.

http://www.imdb.com/title/tt1828246/

гледал некој, гледам добри глумци ?

Само што ја изгледав епизодата. Изгледа интересно.
Мама и тато CIA. Но веќе retired. Малиот порасна, некој го грабна. бла бла бла. Да не продолжувам.
Кој може нека ја погледне епизодата. Имаше крај, кој, верувам ќе ве држи до неизвесност до наредната епизода.

Во првава епизода имаше сцени од САД(неам појма град), но и во Европа како Виена, Париз, Рим.

It Crowd ја откажале. Ми се расипа денот:facepalm:

Можеби некој ја спомнал, али едвај ја чекам мини серијава - To Appomattox. Можеби ќе биде америчко-патриотска ама со оглед на кастингот до сега - се очекува да биде одлична!

Кој курташак си изиграа со Бетлстар Галактика најновава приквел што требаше да биде Blood And Chrome, прво го пуштија оној супер трејлер и другиот ден читам на IGN - ја откажале :mad::mad::(:( по коментарине читам премногу скапа им била на тој SyFy каналот а пуштале кечери и реалити шоуа и др. глупости...цццц

Кој курташак си изиграа со Бетлстар Галактика најновава приквел што требаше да биде Blood And Chrome, прво го пуштија оној супер трејлер и другиот ден читам на IGN - ја откажале :mad::mad::(:( по коментарине читам премногу скапа им била на тој SyFy каналот а пуштале кечери и реалити шоуа и др. глупости...цццц

И прават филмови како, Shark VS. Octopus, Super Titanic, Titanic 2, Crocosaurus и др. ремек дела.

сега нешто најново беше Mega Shark VS Mecha Shark :pos:

Моментално како што седам и гледам по компјутерот а телевизирот пуштен на Сител во другата соба, слушам позната музика, нешто налик Енио Мориконе. Одам цел радосен очекувајќи вестерн или нешто трето ама гледам Бурно Време, Турска серија. Си ја преработиле Cockey's Song со Турски мелос :X3:
--- надополнето: 26 март 2012 во 20:50 ---
10 минути подоцна доаѓа од дневната, музиката од Deer Hunter од Џон Вилијамс. Истата серија . Овојпат без Турски мелос.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom