Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Изненаден сум каков step up е втората сезона на Tulsa King за разлика од првата сезона.

Првата почна ок и после негде од трета епизода ја засраа. Све беше некако бледа копија на стари гангстерски филмови и серии.

Првата почна ок и после негде од трета епизода ја засраа. Све беше некако бледа копија на стари гангстерски филмови и серии.
Вторава сезона продукциски,глума и сценарио е светлосни години понапред од првата сезона.
Првата сезона разочара но за вторава навистина се потрудиле.

Вторава сезона продукциски,глума и сценарио е светлосни години понапред од првата сезона.
Првата сезона разочара но за вторава навистина се потрудиле.

па ако разочарале во 1 сезонаа немало да се деси 2 сезона

Odlicno finale. Mene licno epten mi napravi merak cela serija, dobra produkcija, dva dobri lika so odlicna gluma, dobar plot i top finale.

Ona sto otkriv pred nekoj den koga go gleav posledniot Batman, sto e btw mnogu dobar, e deka Kolin go glumi Pingvin vo filmot. Kolin nesto posebno ne sum go postuel, ali posle serijava ja ima mojata pocit kako vrven akter.

Inaku From, tesko razocaruvanje mi e.
Автоматски споено мислење:

Интересен концепт и одличен перформанс на Пингвинот.
Ми се допадна серијата.
I Kristin Milioti odlicno izglumi.

Што испадна со Кевин Костнер, нели извади видео каде што кажа дека нема да продолжи да глуми во Yellowstone, а во трејлерот за новите епизоди го видов.
Во трејлерот го има, ама во серијата до сега не.
Нема проблем моментално.
Зошто кај мене не работи? :(

Во трејлерот го има, ама во серијата до сега не.

Зошто кај мене не работи? :(
Дури сега кај мене крашна. И пред 1 месец имаше мислам ваков голем пад. Само ради ова сеуште ги немам откажано некои од сервисиве. Иако Дизни го покачија од следен месец за 2 евра така да нека се носат.

Дури сега кај мене крашна. И пред 1 месец имаше мислам ваков голем пад. Само ради ова сеуште ги немам откажано некои од сервисиве. Иако Дизни го покачија од следен месец за 2 евра така да нека се носат.
Јас користам уште еден add-он освен Torrentio - MediaFusion, тој работи добро, ама преку него бројот на содржини кои може да се стримуваат е пет пати помал. Ама кога нема Torrentio, се наоѓа, препорачувам. Само проблем е што за некои филмови и серии преку него не се наоѓа стрим воопшто, а сакав да го гледам Palmer од Клубот... :(

Јас користам уште еден add-он освен Torrentio - MediaFusion, тој работи добро, ама преку него бројот на содржини кои може да се стримуваат е пет пати помал. Ама кога нема Torrentio, се наоѓа, препорачувам. Само проблем е што за некои филмови и серии преку него не се наоѓа стрим воопшто, а сакав да го гледам Palmer од Клубот... :(

одете на ова и лесно е за инсталирање

Ама ова за Kodi е, ние сме на Stremio. :(

Плус за Real Debrid е, а јас плаќам All Debrid.

да де и јас сум на алл дебрид од 2012г и коди, на сајтот е за реал д, ти ке одиш на аллдебрид и тоа е тоа,нема промашај

да де и јас сум на алл дебрид од 2012г и коди, на сајтот е за реал д, ти ке одиш на аллдебрид и тоа е тоа,нема промашај
Ама со Stremio не функционира, така?
Автоматски споено мислење:

Не можам јас да го средам Коди никако, се откажувам. Тоа Fen го инсталирав, ама да го поврзам со All Debrid - никако не можам. :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom