Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тончи е светски човек, модерен и нашетан, скопјанец нели (мислам). Он препознава уметност и такви ствари, јас ти давам совет како Струмичанец на Струмичанец, домаќин човек. Продолжи ја серијата ако:Ја почнав Еуфорија и сега за сега ја гледам оваа коњот Зендаја како се дрогира шо и не е баш мој тип на серија.
@Tonchie ми вети у друга тема оти ќе ја гледам Свини како ја прцат. Вреди да се продолжи или?
Ако ја гледаш само заради тоа тогаш само изгуглај и ќе го најдеш прцањето.Ја почнав Еуфорија и сега за сега ја гледам оваа коњот Зендаја како се дрогира шо и не е баш мој тип на серија.
@Tonchie ми вети у друга тема оти ќе ја гледам Свини како ја прцат. Вреди да се продолжи или?
Тешка ретардација е серијата, само се дрогираат и дупат, дијалозите се како дете со посебни потреби под дејство на крак да ги пишувал. Не знам како и зошто, ама јас ја догледав до крај и после ми беше срам од сам себе си. Ако ништо друго барем сега разбирам до кој сразмер е ретардирана оваа генерација родум после 2000та година чим оваа серија им е најдобра.Ја почнав Еуфорија и сега за сега ја гледам оваа коњот Зендаја како се дрогира шо и не е баш мој тип на серија.
Да, али само тоа. Сѐ друго во серијана е на прилично ниско ниво.Kolin Farel vo Penguin, partali, ne mozam da poveruvam sto gledam.
Да, али само тоа. Сѐ друго во серијана е на прилично ниско ниво.