Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување

Нов приквел на Yellowstone а продолжеток на 1883 серијата.
Во новава серија Харисон Форд и Хелен Мирен се во главните улоги.

Yellowstone имам гледано некоја епизода а 1883 не сум ја видел,некој што ја гледал какви импресии има да сподели?

Заебана 1899. По првите 2 епизоди си само со прашалници у глава, што, зошто и како.

Некој ако ја изгледал цела сезона, се разоткрива понатаму или ќе чекаме втора сезона за просветлување?

Заебана 1899. По првите 2 епизоди си само со прашалници у глава, што, зошто и како.

Некој ако ја изгледал цела сезона, се разоткрива понатаму или ќе чекаме втора сезона за просветлување?
И јас изгледав 2 епизоди добро ја отворија, истата мрачна и крипи атмосфера, мистеријата овде повеќе ме прима се надевам нема да биде ни близу конфузна и сцај фај како Дарк и пореална.

Е сега малце сум скептик гледам доста негативни ревјуа и оценката на имдб нагло паѓа ама да се надеваме дека завршетокот е на ниво...

И јас изгледав 2 епизоди добро ја отворија, истата мрачна и крипи атмосфера, мистеријата овде повеќе ме прима се надевам нема да биде ни близу конфузна и сцај фај како Дарк и пореална.

Е сега малце сум скептик гледам доста негативни ревјуа и оценката на имдб нагло паѓа ама да се надеваме дека завршетокот е на ниво...
Има сај-фај и овде, особено крајот на третата епизода. Ќе видиме како ќе се развие, али сè ми се чини одговорот што се дешава лежи во првата сцена од првата епизода. :D

1899, се надевам Нео ке се активира во 2 сезона.

1668864171049.png

Ја приметив и јас серијава и од трејлери изгледа одлично но не и дадов шанса бидејќи Chloe Grace Moretz ми е многу антипатична.
Е да, лигава е типкава...ама приказната е оригинална.

Цела серија денес ја изгледав 1899 , генијална. :vozbud:
Одвај чекам 2099 :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom