Harald
King of Norway
pribidejki ne bev roden togas, baram po net segaпред 3-40 години ја даваа на телевизија

ako nekoj saka da se potseti
https://www.dailymotion.com/search/Vruvet/videos
credits za bratot @TGTBF , a spasi u 90+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pribidejki ne bev roden togas, baram po net segaпред 3-40 години ја даваа на телевизија
Спремни ли сме, екипо?
Уште само 2 дена!
И јас изгледав 2 епизоди добро ја отворија, истата мрачна и крипи атмосфера, мистеријата овде повеќе ме прима се надевам нема да биде ни близу конфузна и сцај фај како Дарк и пореална.Заебана 1899. По првите 2 епизоди си само со прашалници у глава, што, зошто и како.
Некој ако ја изгледал цела сезона, се разоткрива понатаму или ќе чекаме втора сезона за просветлување?
Има сај-фај и овде, особено крајот на третата епизода. Ќе видиме како ќе се развие, али сè ми се чини одговорот што се дешава лежи во првата сцена од првата епизода.И јас изгледав 2 епизоди добро ја отворија, истата мрачна и крипи атмосфера, мистеријата овде повеќе ме прима се надевам нема да биде ни близу конфузна и сцај фај како Дарк и пореална.
Е сега малце сум скептик гледам доста негативни ревјуа и оценката на имдб нагло паѓа ама да се надеваме дека завршетокот е на ниво...
Ја приметив и јас серијава и од трејлери изгледа одлично но не и дадов шанса бидејќи Chloe Grace Moretz ми е многу антипатична.Ја гледа некој The Peripheral? одличен сци-фи
Е да, лигава е типкава...ама приказната е оригинална.Ја приметив и јас серијава и од трејлери изгледа одлично но не и дадов шанса бидејќи Chloe Grace Moretz ми е многу антипатична.