Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Top 3 fictional characters дефинитивно. Глумата на Метју во ова ремек дело е ненадминлива. Самата трансформација од before/after е страшна.
In Rust we trust
alert : True Detectove spoilers!

Ги изгледав двете епизоди од how i met your father без никакви очекувања и ок ми беа не бев премногу разочаран.Ќе ја гледам да видам како ќе се одвива понатаму.
Ми се допадна што е сместена во истиот универзум на HIMYM.

Top 3 fictional characters дефинитивно. Глумата на Метју во ова ремек дело е ненадминлива. Самата трансформација од before/after е страшна.
In Rust we trust
alert : True Detectove spoilers!

Од сите аспекти, глума, режија, сценарио, фотографија... Јебено ремек дело... И како што обично бива со таквите, потценето.

Го изгледав Money Heist, сите 5 сезони, а го пуштив дека пишуваше 5 дела се, мислев тоа значи 5 епизоди. :D Не знам дали се пишувало за серијава, ама добра е, ако имате време за гледање 5 сезони, препорачувам. :)

Маму ви, ме насамаривте да ја изгледам True Detective. Пред пар години ја почнав, ама ја цепкав на делови и не можев да и се изнауживам како што доликува. Ја пуштам сега.

Види ги бе Нетфликс, им се погоди Сквид Гејм и сега го воскреснуваат зомби trope-от ама на корејски :facepalm:
од дамна се почнати со зомби сериите, Kingdom е со зомби и баш е интересна оти се случува во среден век Кореjа.

Последно уредено:
од дамна се почнати со зомби сериите, Kingdom е со зомби и баш е интересна оти се случува во среден век Кореjа.

Таа ја прекинаа?
Бидејќи требаше да има нова сезона, ама нешто нема најави...

После втората сезона?
Кој е филмот?
И дали е поврзан со серијата?
Лани излезе филмот, Ashin of the North и временски дејството е пред дејствата во серијата. Океј е, ги бива овие корејциве со зомби филмови и серии ама некако превише да не напнат со такви серии и филмови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom