Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
не се заебавај, само јас и ти ли ке ја гледaме ? :D

Ke privlece i novi fanovi kon igrite, samo da ja napraat ko so treba.

Ko sme kaj Amazon, neli ke imase ultra skapa LOTR serija, so se desi tamu? Skeneri pred vrata imaa za da ne izlezat spojleri, blindirani prozorci...

Ke privlece i novi fanovi kon igrite, samo da ja napraat ko so treba.

Ko sme kaj Amazon, neli ke imase ultra skapa LOTR serija, so se desi tamu? Skeneri pred vrata imaa za da ne izlezat spojleri, blindirani prozorci...
Трбаше да почне да се снима сега во Февруари но се одложи поради Короната, ако се оправи ситуацијата прва епизода во 2021.

Би препорачал подалеку од ова нешто наречено Амбрела Академи. Одамна ја изгледав прва сезона и уште се јадам жив што си дозволив такво нешто.

Би препорачал подалеку од ова нешто наречено Амбрела Академи. Одамна ја изгледав прва сезона и уште се јадам жив што си дозволив такво нешто.

Мене ми легна 1 сезона,тебе не. друг исто ке биде да и така натака

Јас уште се чудам како ја догледав. Многу подобри сум баталувала

На прва страна е...
Па на прва страна е, ама нубскиот @dragonsky ја пишал на кирилица. А другиов нуб барал само на англиски.
Нема да му е првпат на драгонски да прави вакви работи но можеби првпат да нe` доведат до проблем од олкави размери.
Сега ти како aspiring мод смени го насловот. Или ти беше само на одредени под-форуми мод?
Тогаш сугерирај му на некој што може.
Но не мораш, не е ова ништо важно, уште па ја коа ти го барам...

Па на прва страна е, ама нубскиот @dragonsky ја пишал на кирилица. А другиов нуб барал само на англиски.
Нема да му е првпат на драгонски да прави вакви работи но можеби првпат да нe` доведат до проблем од олкави размери.
Сега ти како aspiring мод смени го насловот. Или ти беше само на одредени под-форуми мод?
Тогаш сугерирај му на некој што може.
Но не мораш, не е ова ништо важно, уште па ја коа ти го барам...
Ти не си ни активен во темата, прашање е воопшто и дали ја гледаш серијата.
Што те тангира тебе како е насловена темата и уште повеќе па и да се менува на твое барање? И уште па од член што не е ни модератор на подфорумов.

Свашта циркулира низ темиве значи...

За тие што ја пратите This is us, постојано ли е толку драматична, да не речам малце лигава серијава?

Одамна ми е watch list, не сум почнала асално да ја гледам, али имам фатено неколку епизоди на фокс. Она флешови и цик цак моменти не ми сметаат, колку што ми е прелигава за мој вкус. Јас мислев фамилијарна драма, посериозни Шејмлес ситуација, али овие не можам да ги сфатам озбилно. Прашувам за да ја тргнам од листа и не ја земам в предвид за гледање воопшто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom