Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Имате достапна нова минисерија на Џорџ Клуни работена за Хулу, серијата се вика Catch 22 и е снимана според истоимениот роман од 1953 на Џозеф Хелер.

Guys, абе, гледа ли некој The OA? И има ли тема на форумов за неа? Поради глупавиот search на форумов, не можам да пребарувам ни мислења на темава, ни наслови на теми во подфорумов.

Guys, абе, гледа ли некој The OA? И има ли тема на форумов за неа? Поради глупавиот search на форумов, не можам да пребарувам ни мислења на темава, ни наслови на теми во подфорумов.
Серијата поврзена ли е со филмовите Another earth, I origins, Sounds of my voice? Кога ги изгледав 3те филма мислам дека прочитав дека е ама не ми текнува баш. Како и да е откога ги гледав филмовите планирав и серијата да ја почнам ама некако сум заборавил.
Ке ја почнам од утре добро е барем само 16 епизоди се.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Серијата поврзена ли е со филмовите Another earth, I origins, Sounds of my voice? Кога ги изгледав 3те филма мислам дека прочитав дека е ама не ми текнува баш. Како и да е откога ги гледав филмовите планирав и серијата да ја почнам ама некако сум заборавил.
Ке ја почнам од утре добро е барем само 16 епизоди се.

Sound of my voice не сум го гледал. Со другиве 2 не е некако многу поврзана. Некои слични теми, да, ама директна поврзаност нема.

Veep е одлична особено што обожавам серии/филмови со американска политика. Хуморот и репликите се маестрални.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: wot
Браво за 3%. Мислев само јас ја гледам. :D
Втората сезона мене ме разочара, многу под нивото на првата беше, ама сепак генерално солидна сериичка.[DOUBLEPOST=1558547994][/DOUBLEPOST]Плус имам еден куп што ми се заглавени до некаде:
Screenshot_9.jpg

Може е малку послаба од првата, ама мене ми го прави меракот.

И Елите е добра, во два дена ја изгледав.

И Елите е добра, во два дена ја изгледав.
Јас само првата епизода ја гледав. Ептен ми беше ко шпански римејк на 13 Reasons Why, затоа не ја продолжив. Ама би ја, заради Рио и Денвер!

Не сум ја гледал 13 Reasons, али серијалов беше на ниво. Шпански јазик + мистерија = добитна комбинација. Уште да објавеа кога ќе ја пуштат втора сезона.

Јас само првата епизода ја гледав. Ептен ми беше ко шпански римејк на 13 Reasons Why, затоа не ја продолжив. Ама би ја, заради Рио и Денвер!
Супер е Елите, изгледај ја до крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom