- Член од
- 14 ноември 2011
- Мислења
- 2.277
- Поени од реакции
- 4.314
Не е до толку деДа не излезе дека е Волшебнички во машка верзија. Тоа не би го гледала![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е до толку деДа не излезе дека е Волшебнички во машка верзија. Тоа не би го гледала![]()
Па машката повеќе би чинелаДемек двете чинат?![]()
Аууу НЕ. Те молам не. Одвратна серија е. Имам изгледано 2 сезони и прекинав, а и нив едвај ги изгледав... глупости живи е.Вреди ли да се погледне Supernatural? Има многу добар рејтинг на ИМДБ, а ми се гледа нешто од научна фантастика, бар додека не почне True Blood, а тоа е тек лето. Ова има доста сезони, па ај да видам, препорачувате да се гледа или?
И мене воглавно ми се свиѓаат овие што ги наброја, освен Futurama, никогаш не ја догледав, хуморот на Family Guy ми се свиѓаше повеќе затоа што е ретардиран.Дајте предлог за комична серија.
Што за кого е комично, е широк појам, знам. Мене до сеа највише ми се свиѓале следниве:
Monty Python
My Name is Erl
Trailer Park Boys ()
Sponge Bob S.P.
South Park
The Simpsons
Futurama
Ali G Show
Andy Milonakis Show
Flapjack
The Scrubs
TLN
Неќу Family Guy, American Dad, повеќето ситкоми
Да, секако дека ги имам гледано.Ја немаш ставено во листата Only fools and horses, за мене најсмешна серија што сум ја гледал, ама сигурен сум дека ја имаш гледано веќе.
Не гледам баш комични серии, ама во секој случај да ти ги спомнам и овие две:Да, секако дека ги имам гледано.
И мене ми се свиѓаат повеќето серии што ги наброја (и Family guy и American dad), па би ти го препорачал мојот омилен жарн за комични серии - Mockumentary. Тука спаѓа и серијата Trailer parks boys. Други добри мокјументари серии имаш набројано во темата.Дајте предлог за комична серија.
Што за кого е комично, е широк појам, знам. Мене до сеа највише ми се свиѓале следниве:
Monty Python
My Name is Eаrl
Trailer Park Boys ()
Sponge Bob S.P.
South Park
The Simpsons
Futurama
Ali G Show
Andy Milonakis Show
Flapjack
The Scrubs
TLN
1. Spin CityДајте предлог за комична серија.
Monty Python
My Name is Eаrl
Trailer Park Boys ()
Sponge Bob S.P.
South Park
The Simpsons
Futurama
Ali G Show
Andy Milonakis Show
Flapjack
The Scrubs
TLN
Пвите 5 сезони беа супер. Со шестата малку ја отупеа работата, а во седмава некако ми се враќаат на стариот ритам.Вреди ли да се погледне Supernatural? Има многу добар рејтинг на ИМДБ, а ми се гледа нешто од научна фантастика, бар додека не почне True Blood, а тоа е тек лето. Ова има доста сезони, па ај да видам, препорачувате да се гледа или?
The league of gentlemen1. Spin City
2. Yes Minister(политички хумор)
3. The Big Bang Theory
The league of gentlemen
Monkey Dust
1. Spin City
2. Yes Minister(политички хумор)
3. The Big Bang Theory