Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.304
- Поени од реакции
- 17.973
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се надевам брзо ќе ми одговорите ... Начекав една серија вчера, ама не и го видов името како се викаМи се виде интересна...
Значи девојчево (русокоса) е телепат и живеј со една другарка црнкиња,нејзиниот брат и баба му , и блиску нејзиниата куќа живее еден вампир... И иизгледа се заљуби во неа тој и таа во него...
ТОлку видов па сеа ако некој ја знае серијава и да ми каже како се вика би му бил благодарен...
True BloodСе надевам брзо ќе ми одговорите ... Начекав една серија вчера, ама не и го видов името како се викаМи се виде интересна...
Значи девојчево (русокоса) е телепат и живеј со една другарка црнкиња,нејзиниот брат и баба му , и блиску нејзиниата куќа живее еден вампир... И иизгледа се заљуби во неа тој и таа во него...
ТОлку видов па сеа ако некој ја знае серијава и да ми каже како се вика би му бил благодарен...
На канал визија ...Да не знаеш на која тв го виде тоа ?
Фала!!! тој еTrue Blood![]()
Што викате, која да ја почнам да ја гледам од следниве: Six Feet Under, The Wire или Dexter?
SFU да си ја почниш и ич да не се мислиш. После другиве.Што викате, која да ја почнам да ја гледам од следниве: Six Feet Under, The Wire или Dexter?
The Wire зошто е најдобра серија на сите времиња.Што викате, која да ја почнам да ја гледам од следниве: Six Feet Under, The Wire или Dexter?
Почна некој да ја гледа некој Alcatraz?
Ме интересира каков впечаток ви остави Пилот-от, да знам дали да почнам со гледање.