Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сите шо се дел од фалангата и се бореле денес, а не пријавиле демеџ на форумот да одат и да пријават за да си земат плата. Има и инструкции таму што треба да пополнат:helou:

Мислам дека е дозволено да имаш пример два акаунти т.е да користите иста ип адреса али да не праќате никакви работи измеѓу себе или пак на организации кои ги имате заедно пример али не сум сигурен.

Што е финтата со гифтовите? Беспари ли се?

во индонезија за председник за кого да гласаме?

леле што е работава,на цела игра,во сите земји,платите намалени... економијата се сруши после светската војна...:pos2::kez:

леле што е работава,на цела игра,во сите земји,платите намалени... економијата се сруши после светската војна...:pos2::kez:

Админите ја досрушија со отстранувањето на правилото 1 оброк = 1 XP; одеднаш на пазарот има премногу Q1 леб, па цените паѓаат. Среќа некако собрав злато за да го покачам квалитетот на мојата компанија, за сега да сум во друштво на само една страна конкурентни фирми.. инаку ќе банкротирав веќе задутре :)

пошто најново, Uvceto е суспендидан поради мулти-акаунти,

макар да неподдржувам мулти-акаунти (кога-тогаш ќе го кркате стапот!) и секој еден треба да има само 1 акаунт и со него колку-толку да игра најдобро што знае,

за тие што имате мулти-акаунти. Наместо од "браќата" да префрлате до вашиот главен јузер, со главниот јузер ставете на менувачки пазар понуда 1 рубља за 10 голд да речеме. Нормално, никој нема да ја купи рубљата за 10 златници.
Тука доаѓаат "браќата" кои ја купуваат таа 1 рубља а на вашиот главен јузер стигнуваат на сметка 10 златници.
Никако дирекно префрлање пари од "браќата" до вас.:nenene:

ми стигна ПМ од некој грк,со навредлива содржина,славомакедонци,за александар нешо ова она... кретени,ова треба да се пријави кај админ?како?

Русинка сум, офицјално.
Не треба да барам работа у Русија или да бидам у некоја партија, така?

пошто најново, Uvceto е суспендидан поради мулти-акаунти,

uvceto.jpg

:pos2::pos2::pos2: вака е премногу очигледно дека е мулти...:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom