Toneh
is a turtle
:pos2::pos2::pos2: вака е премногу очигледно дека е мулти...:pos2:
Не бе, зошто?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2:Абе а ја имам еден другар,уште во април го банираа 9 или 10 мулти акаунти имаше типот, и сака да не го приметат :pos2:![]()
![]()
Џабе криеш златото, јас знам колку умаш :zlo: 1244124 gold!!!![]()
па блиску си,тука некаде...:pos2::pos2:
него,ова што ми пратија ПМ со навредлива содржина,славомакедонија,александар грчки,славобугар... ова може да се пријави или??? или со ПМ не се замараат админите/...
пошто најново, Uvceto е суспендидан поради мулти-акаунти,
макар да неподдржувам мулти-акаунти (кога-тогаш ќе го кркате стапот!) и секој еден треба да има само 1 акаунт и со него колку-толку да игра најдобро што знае,
за тие што имате мулти-акаунти. Наместо од "браќата" да префрлате до вашиот главен јузер, со главниот јузер ставете на менувачки пазар понуда 1 рубља за 10 голд да речеме. Нормално, никој нема да ја купи рубљата за 10 златници.
Тука доаѓаат "браќата" кои ја купуваат таа 1 рубља а на вашиот главен јузер стигнуваат на сметка 10 златници.
Никако дирекно префрлање пари од "браќата" до вас.:nenene:
па блиску си,тука некаде...:pos2::pos2:
него,ова што ми пратија ПМ со навредлива содржина,славомакедонија,александар грчки,славобугар... ова може да се пријави или??? или со ПМ не се замараат админите/...
А најдобро нешто што можат да направат е да го дадат мултито на некој веќе баниран.Не. Најдобро е за сите што имаат мулти-акаунти да го остаат главниот само, другите да ги остаат да умрат. Не приметувате дека почнавме да се требиме, некои со јаки левели банирани ради мулти-акаунти. Ако ништо друго голдот пропаѓа.
А најдобро нешто што можат да направат е да го дадат мултито на некој веќе баниран.
Јас така направив се едното мое синче, а другите двајца ги оставив да се самоубијат :’(
И едно прашање ако ти го банираат акаунтот дали ќе ти постои организацијата формирана од тој акаунт![]()
klikЌе има некоја борба во која ќе биде вклучена и Русија денес, или да фатам патот?
Јас така направив се едното мое синче, а другите двајца ги оставив да се самоубијат :’(
И едно прашање ако ти го банираат акаунтот дали ќе ти постои организацијата формирана од тој акаунт![]()