Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
email]

:pos2::pos2::pos2: вака е премногу очигледно дека е мулти...:pos2:
:pos2:Абе а ја имам еден другар,уште во април го банираа 9 или 10 мулти акаунти имаше типот, и сака да не го приметат :pos2:

Џабе криеш златото, јас знам колку умаш :zlo: 1244124 gold!!! :pos:

па блиску си,тука некаде...:pos2::pos2::vozbud:

него,ова што ми пратија ПМ со навредлива содржина,славомакедонија,александар грчки,славобугар... ова може да се пријави или??? или со ПМ не се замараат админите/...

него,ова што ми пратија ПМ со навредлива содржина,славомакедонија,александар грчки,славобугар... ова може да се пријави или??? или со ПМ не се замараат админите/...

можеш да им пратиш тикет мислам дека ова можеш да го квалификуваш како abusive content

пошто најново, Uvceto е суспендидан поради мулти-акаунти,

макар да неподдржувам мулти-акаунти (кога-тогаш ќе го кркате стапот!) и секој еден треба да има само 1 акаунт и со него колку-толку да игра најдобро што знае,

за тие што имате мулти-акаунти. Наместо од "браќата" да префрлате до вашиот главен јузер, со главниот јузер ставете на менувачки пазар понуда 1 рубља за 10 голд да речеме. Нормално, никој нема да ја купи рубљата за 10 златници.
Тука доаѓаат "браќата" кои ја купуваат таа 1 рубља а на вашиот главен јузер стигнуваат на сметка 10 златници.
Никако дирекно префрлање пари од "браќата" до вас.:nenene:

И за тоа банираат и можат да следат колку си купил и за колку пари ако решат ќе го кркаш и така и вака.

Отвори ја пораката кликни Report и пиши им таму.

Не. Најдобро е за сите што имаат мулти-акаунти да го остаат главниот само, другите да ги остаат да умрат. Не приметувате дека почнавме да се требиме, некои со јаки левели банирани ради мулти-акаунти. Ако ништо друго голдот пропаѓа.

А као уствари да зеам руско државјанство?умм:
П.С. Некој од нашиве да не има фирма у Русија да се вработам таму?
Ијам ланд скил 6,46.

Не. Најдобро е за сите што имаат мулти-акаунти да го остаат главниот само, другите да ги остаат да умрат. Не приметувате дека почнавме да се требиме, некои со јаки левели банирани ради мулти-акаунти. Ако ништо друго голдот пропаѓа.
А најдобро нешто што можат да направат е да го дадат мултито на некој веќе баниран.

А најдобро нешто што можат да направат е да го дадат мултито на некој веќе баниран.

Јас така направив се едното мое синче, а другите двајца ги оставив да се самоубијат :’(

И едно прашање ако ти го банираат акаунтот дали ќе ти постои организацијата формирана од тој акаунт :toe:

Ќе има некоја борба во која ќе биде вклучена и Русија денес, или да фатам патот?

Јас така направив се едното мое синче, а другите двајца ги оставив да се самоубијат :’(

И едно прашање ако ти го банираат акаунтот дали ќе ти постои организацијата формирана од тој акаунт :toe:

Мислам да

Ќе има некоја борба во која ќе биде вклучена и Русија денес, или да фатам патот?
klik

Мислам не ако е за така ќе направеше некој 100 акаунти ќе префрлеше по 5 злато и после нов ќе си направеше, најчесто ги банираат организациите.

Добро може ли некој да ми одговори на постот во топик Македонска Фаланга? Некој од командантите на Македонската Фаланга ве молам...фала однапред

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom