- Член од
- 3 декември 2008
- Мислења
- 66
- Поени од реакции
- 4
add gorcepetrovec левел 2 сум
п.с имам и друг али ми мавнаа бан паметни се праат:nesum::nesum:
п.с имам и друг али ми мавнаа бан паметни се праат:nesum::nesum:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Работев у една руска компанија и сега кога идам компани да работа пише : The company with the id 190620 was suspended for breaking the rules of the New World !
Сега сакам да се вработај во некоја друга компанија ама вика мора прво да се откажам од сегашната а нема никаде Resign само тоа го пишува .Помош![]()
Може некој да ми каже колку и каде не има на еРепублик ???:wink::wink:
4 смене има едно 130 играчи и 100 мултиакаунти:pos2:
(за пред Грци сме 400 души! :helou
а најмногу сме во Русија, па во Индонезија, а помалце во Турција, Србија и Унгарија.
Има двајца души во Хрватска и по еден во Босна и Шпанија :tv:
4 сме![]()
Што ќе правите вечерва вие бе?
Информации дирекно од прва рака... т.е од преседателот на БиХ...
Вечерва во 8 часот се спрема извазија врз Хрватска со напад од 3 страни , Србија , Словенија и Унгарија ....
Истотака Русите ќе ја нападнат Алајска со цел да ги блокираат Америте од оваа битка , а се зборува дека е можно и Турција да ја нападне Грција (за последново не сум 100% сигурен).... На балканот (кадешто се наоѓам моментално) затишје пред бура ,веќе се делат оружја и се подготвуваат воените единици... Па ќе видиме што ќе биде! Иначе нема да има напад од БиХ за да се блокира Србија!
Predlagam site da se preselime vo turcija i da im pomogneme da ja zazemat grcijaЌе биде интересно јас ја чекам борбава да се испукам малку повеќе.
Словенија ќе ја нападне Lika i Korski Kotar
Унгарија напаѓа на Northwest Croatia
Србија напаѓа на Slavoniа
Турција на Егејските острови
Русија на Алјаска
а другиве можно да нападнат ..
Романија на Источна Србија
Бих на Србија али страв им е бидејки контролираат 50 % од конгресот
И 3 ослободителни во Унгарија
Predlagam site da se preselime vo turcija i da im pomogneme da ja zazemat grcija
Да не знае некој ние од Македонскава Фаланга кај треба да идемо ?
Да не знае некој ние од Македонскава Фаланга кај треба да идемо ?