Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знаеме што се спрема и каде.ЕДЕН ќе ја брани Хрватска,видете на сите весници на министерствата за одбрана на земјите во ЕДЕН сите наредби се да се чекаат нападите на Хрватска.Во моментов во Хрватска сите се спремаат за напад.Ќе биде интересно.
Јас се наоружав,изнакупив доста јаки оружја и чувам уште злато за велнес боксови ако треба.:vozbud:

Пази да не се сретнеме на бојното поле.....нема да имам милост :icon_lol::salut:

11.32 сила против твојата од 8.2.
Ај ќе се видиме:):pos2::helou:

11.32 сила против твојата од 8.2.
Ај ќе се видиме:):pos2::helou:

Ќе видиме кој повеќе штета ќе направи :violent1:

Јас спремив 20 - К5 оружја и едно 20-тина злато во двата дена ќе се борам нешто околу 25 пати одприлика.

Ќе видиме кој повеќе штета ќе направи :violent1:

Јас спремив 20 - К5 оружја и едно 20-тина злато во двата дена ќе се борам нешто околу 25 пати одприлика.
Јебига,поише од мене ќе направиш.Јас сега за сега 8 оружја (4 q5 и 4 q4) и уште 11 голд што планирам во битката да ги искористам(дел за велнес дел за оружја).

Пред само неколку минути удрија истовремо Унгарија и Србија... Хрватска со своите 14 МПП засега се бори на 2 фронта се очекува да избие и 3 фронт со нападот на Словенија!

тешко на хрватите... под напад од унгарија,србија и словенија... русија вс америка... мене ми личи на нова светска војна...:vozbud:

Па редно време србите да се прошират 2-ро место се по граѓани и се буткаат веќе на мала територија вака супер ќе им дојде Хрватска ако ја поделат со Унгарците после наредна најверојатно ќе биде Босна ама таа ќе ја зимаат преку тејковер.

Па редно време србите да се прошират 2-ро место се по граѓани и се буткаат веќе на мала територија вака супер ќе им дојде Хрватска ако ја поделат со Унгарците после наредна најверојатно ќе биде Босна ама таа ќе ја зимаат преку тејковер.
Ај ќе видиме како ќе иде.Едно е сигурно,Словенците за една територија ќе си се зголемат.

Ај ќе видиме како ќе иде.Едно е сигурно,Словенците за една територија ќе си се зголемат.

Словенците се дрва ќе се забијат во ѕидот, ако го кутнат ќе биде добро :pos2: и онака немаат шанси да го задржат али ако падне регион на Хрватска за да го врати после ќе биде многу тешко на такви јаки држави

Абе еј некој ке ми помогне на мене ? де бе плс помогнете ми The company with the id 190620 was suspended for breaking the rules of the New World ! Нема Resign нема ништо само тоа го пише хелп не можам да си најдам друга работа не ми дава треба прво да се откажам од оваа ама нема како :kesa:

Абе еј некој ке ми помогне на мене ? де бе плс помогнете ми The company with the id 190620 was suspended for breaking the rules of the New World ! Нема Resign нема ништо само тоа го пише хелп не можам да си најдам друга работа не ми дава треба прво да се откажам од оваа ама нема како :kesa:

Пријави кај нив на форумот и прати им тикет.

1026 damage,доволно е за денеска,утре уште една тура. :)
Уште 5 експириенс и 19 левел стигам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom