Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
па добро,тоа беше и за очекување... да му напраат иммичмент... сеа да видиме како ке стојат работите...:vozbud:
Добро стојат работите
само политиката е валкана игра не е за секого а посебно не за нерусин

Направив компанија Q1 за карти има профит околу 0.4 / 0.5 злато на ден али имам време барем таа да ја водам е полесно и направив од профитот денеска што го земав од кладилнициве.

Момци како ќе знам дека не ми дале руско државјанство ? :)
Аплицирав пред 1,5 недела и уште ми вика дека се чека одобрување

Направив компанија Q1 за карти има профит околу 0.4 / 0.5 злато на ден али имам време барем таа да ја водам е полесно и направив од профитот денеска што го земав од кладилнициве.

А што се е потребно за една компанија??(колку голд,скил и такви работи)

А што се е потребно за една компанија??(колку голд,скил и такви работи)

Зависи за Q1 компанија за карти е потребно 20 злато плус да имаш за плата на работниците и пари за суровина (нафта) да можат да работат работниците.

Зависи за Q1 компанија за карти е потребно 20 злато плус да имаш за плата на работниците и пари за суровина (нафта) да можат да работат работниците.

Во моментов имам само 5 голд и 12 левел,злато ти даваат ли со левелите или пак само 5 ти даваат.??
Извинете што прашувам толку,малку сум неписмен за играва:)

Во моментов имам само 5 голд и 12 левел,злато ти даваат ли со левелите или пак само 5 ти даваат.??
Извинете што прашувам толку,малку сум неписмен за играва:)

После 16-ти левел ти даваат на 16, 17, 18 итн.. исто така зимаш од 30 дена по ред ако работиш, 5 стрејнџ ако надминеш и од платата да го смениш во злато тоа.

Момци како ќе знам дека не ми дале руско државјанство ? :)
Аплицирав пред 1,5 недела и уште ми вика дека се чека одобрување

Дај ми ник од ерепублик

Некој да даде карта за накај Русија? Планирам да се преселам.=))

Дај линк од твојот ерепублик граѓанин

Работев у една руска компанија и сега кога идам компани да работа пише : The company with the id 190620 was suspended for breaking the rules of the New World !
Сега сакам да се вработај во некоја друга компанија ама вика мора прво да се откажам од сегашната а нема никаде Resign само тоа го пишува .Помош :toe:

Може некој да ми каже колку и каде не има на еРепублик ???:wink::wink:

Конечно успеав да играва ја поставам на IT.com.mk

http://it.com.mk/index.php/Soveti/Opshto/eRepublik,-onlajn-igra-so-koja-se-menuva-istorijata

Се надевам дека ќе добиеме колку толку нови играчи :)

Ќе го земам истиов текст и ќе го поставам на bidiin.com.
Секако, ќе пишува доле твое име и презиме, да ви помогнам за промоцијата чисто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom