One Оператор - Генерална Дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Прочитај го постот погоре уште еднаш

Божем не знаеш кога ке ги набилдаат цените во било која продавница и после 50 % попуст ти даваат и ти треба да се фатиш за глава и да ја потрошиш цела плата, иако цената реално е поефтинета а 10-20 %
Знам, ама зошто едните ги билдаат 4 илјадарки повеќе од другите?

Инаку:
„ОNE“ ја губи позицијата на пазарот

Знам, ама зошто едните ги билдаат 4 илјадарки повеќе од другите?

Инаку:
„ОNE“ ја губи позицијата на пазарот
Како нема да ја изгуби Оне позицијата, направија клучни грешки, најголемата кога ВИП воведе 50% попуст пред 3 години со СМАРТ тарифите и трипати го продолжуваше рокот за аплицирање додека ОНЕ не презема ништо чекаше сето тоа да помине.Скапо го платија тој потег. За сега да се вратат на истата позиција треба да понудат драстично подобра понуда од таа што е сега на пазарот,никој не менува оператор за 100 пораки или 50 денари поефтино ако сите пријатели ти се на Т-мобајл или Вип. Иако рака на срце МЕГА 5000 и МЕГА 10 000 им беа одлични тарифи и тука лапнаа дел од колачот, ама не беа доволни за драстични промени. Ако се прашувам јас да воведеа тарифа МЕГА 3000 и добар телефон одма ке се префрлев

Lol :coffee:
Зашто ги мрзиш OНЕ?
Сигурно има некоја причина. Јас поради скапа претплата и разговори бегав пред недела дена од тмобиле. Се надевам не сум се заебал, примамлива е понудата за 200ден да имаш 1000мин кон сите од ОНЕ и 20мин кон сите преостанати, плус и от916 си земав за 1500ден. Вакви услови можеби имаше и во тмобиле ама за 500ден претплата која немам намера да ја плаќам, додека скоро истата сума секој месец ја плаќав а многу малку разговори имав, дерат(n) .

Дали некој знае дали го имаат Sony Xperia Z на лагер во Уно(намерно напишав така) во некои од нивните салони во ГТЦ, Сити и Рамстор?

Благодарам однапред.

One jas ke vi kazam koga se zaebaa, t.e gi zaeba debilot Dejan Kalinikov koj do propast ja donese firmata. Koga kosmofon se preimenuva vo ONE smenija tarifi opnaa pogolemi ceni i na mnogu lugje smetkite koi im bea 1000 den op pocnaa da im idat 2000/3000 i toa za mizerno javuvanje od 10 sekundi.So one strav da ti e da se javis nekade. Neka im e nejkam so oci da gi vidam gjubrinjata!

Планират некогаш овие оптика да понудат? Барем таа на Телеком, посекако нивната инфраструктура ја користат

има тука Џабестери и како се задоволни ?? стварно меѓу сите џабестери не наплаќа разговор ??

Мислам дека со секое надополнување на сметка од 100ден имаш кредит од 300ден кој можеш да го искористиш 15дена и имаш 1000мин кон сите џабест.

А од активирањето на џабестот (со надополнување 100мкд месечно ) важи за тековниот календарски месец или пак од/до датата на активирањето

1000 minuti mesecno za 0 denari.

Не бе какви 1.000 мислам неограничено... Се утепав од зборење нема шанси да беа 1.000 пошто на випот 1.000 ги трошам за 1 недела кога ќе ставам бесплатни, а ова многу повеќе зборев цел месец и ич не ми зема кредит... Искрено задоволен сум од џабест, ама морам да напоменам дека тоа ми е 2ро бројче и го користам најчесто за џабест корисници, а прв избор ми е вип-от :)

А од активирањето на џабестот (со надополнување 100мкд месечно ) важи за тековниот календарски месец или пак од/до датата на активирањето
Ne, vazi od data do datata, i tie 100 denari mozes da gi trosis za nesto drugo, i plus sms ti kosta 3 denari kon site operatori i megjunarodni broevi.

Се надевам не сум се заебал, примамлива е понудата за 200ден да имаш 1000мин кон сите од ОНЕ и 20мин кон сите преостанати, плус и от916 си земав за 1500ден...
Не заборавај и на 50смс + 50ммс, вршат многу работа.
И 50те мегабајти интернет. Повеќе од доволно за скајп, форуми, временска прогноза, вести, и се друго што не инволвира мултимедија...

Идеален пакет за мене. И јас не висам на телефон а и онака сите од фамилијата, и скоро сите колеги, и поголем дел од пријателите ми се на ОНЕ. Дури и во така скоро никогаш не користам ни 100-200 од 1000те вклучени минути со ОНЕ мрежата. За двеста денари месечно ова е најдобра опција за тие што не се зависни од телефонија (плус телефон гратис имаше). И пакетот од 350ден е добар, за тие што им требаат повеќе минути со другите мрежи и повеќе интернет, смс и ммс...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom