- Член од
- 12 ноември 2008
- Мислења
- 2.304
- Поени од реакции
- 1.775
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[quote="kooperativa, post: 5935678, member: 60366"...ќе си идеш на сајтот и ќе се снајдеш. само, не можеш да видиш каква ти е состојбата со муабетите во тековниот месец...
Имам една дилема па ќе ја пишам и овде и на темата на ВИП за да добијам повеќе размислувања. Сакам да земам број на постпејд, и телефонче Сони експирија типо. Бев и во вип и во оне да видам какви услови нудат, тарифи и т.н.
Во вип имам тарифа за 500 денари претплата месечно (заокружено) бесплатно кон сите Вип броеви, 200 минути кон другите мрежи и 100 мега мислам нет ми кажаа, и со доплата од 1.500 да го земам телефонот. Прашав за крадењето интернет, односно дека мн брзо им се троши и т.н таа ми рече дека тоа е поради тоа што ,,паметните телефони'' си апдејтнуваат сами апликации или нзз што ама ми рече ќе ти покажам како да го гасиш интернетот кога нема да го користиш па после ќе си го пушташ кога ќе сакаш.
Сега идеме во ОНЕ имам една тарифа за околу 270 нешто беше ама онака ја спомнувам само таа пошто не ми одговара, со нејзе треба да доплатам околу 5.000 за типото, па идеме на таа што се двоумам. Ми предложија тарифа од 700 денари мислам (заокружено) ама со тоа што првите 3 месеци нема ич да платам, после тоа 4,5 и 6 ти месец ќе си платам 700 со тоа што во таа тарифа имам неограничено кон сите Оне, 500 кон другите мрежи и 3 гига нет, а типото ќе ми биде без пари. И сега после тие 6 месеци односно првите 3 бесплатни и другите три по 700 имам опција да си ја намалам тарифата на 400 денари со тоа што ќе имам неограничено кон оне, 200 кон другите, 300 смс и 300 ммс.
И за во вип и за во оне договорот трае 2 години. Искрено многу повеќе ми се свиѓа опцијава на Оне, сега што малце е проблем што мн повеќе броеви имам на Вип, и тоа малце ми е пречка. Што мислите вие ? Ако некој користи некоја од овие понуди нека пише што како е, какво искуство...
Ако не ти се брза би те посоветувал да почекаш, август-септември ќе извадат многу подобри понуди
тоа само во тел можеш да видиш, операторот нема врска со ова. ќе си идеш фино лепо на LOG или call history и ќе си најдеш. ова нормално ако имаш од паметните телефони.Да не знае некој како да проверам дојдовни повици од 5 месец? Кога одам преглед на повици и настани ми ги дава само повиците и пораките кој што јас сум ги праќал ? Фала
Ај некој кој има 3G интернет да направи скрин шот(по ПП) од подеусувањата. Јас активирав интернет направив се како на нивната страна но не се уклучува. Ги користан Нексусите на Самсунг и LG со 4.2.1.
Јави се на 181, може ти имаат блокирано интернет па затоа неможеш да се конектираш.. А за подесувањата клик.
кај мене не е така, користам ХТЦ ча ча и супер ми идеДенес активирав пакет 2гб за 150 ден. Сони ериксон елм го споив на компјутер да ми биде и модем. Каква катастрофа од конекција е мајко мила.За да отворам некоја страна треба да ја исклучам конекцијата па пак да ја уклучам. Репетитор имам на 100 метри од мене. Тешка катастрофа.
Ааа не се горам ја веќе од Оне. Ова е на припејд телефон со 30 денари на него.кај мене не е така, користам ХТЦ ча ча и супер ми иде
само пази, тие 2гб ти се само до 30 овој месец, распределени по денови. така да ти си дал 150 за 333мб за5 дена. си ја утнал да знаеш, не се залетувај да ги искористиш сите 2гб, ќе си доплатиш и тоа многуууу
аха, ако е така, тогаш терај! мое беше да споделам што знам, али ете имало промени, можда зошто се работи за припејд. јас сум пост.Ааа не се горам ја веќе од Оне. Ова е на припејд телефон со 30 денари на него.Чисто да видам до каде стигнале со напредокот на телекомуникациите. Ама изгледа само сакаат да дрпаат пари.
Порака ми стигна дека услугата ми е до 26.07.2013.
Тие маркетиншки трикови никако да ги искоренат. Од маркетинг си прават антимаркетинг, не е само Оне во ова лидер сите се истоаха, ако е така, тогаш терај! мое беше да споделам што знам, али ете имало промени, можда зошто се работи за припејд. јас сум пост.
инаку, од ОНЕ во глобала сум многу задоволен, коректен однос во поглед на техничка подршка, проблеми и сл маркетиншки триковимислам на она БОНУС, ако продолжиш договор