Apple
It's good to be good
Се надевам дека си на тешка дрога или си со превисоко ниво на сарказам како мене по некогаш
Да не се лажеме и пред спојувањето имаше пакети со бесплатни минути кон сите (One, Vip, Telekom), така што нема некоја промена. Треба навистина да си за да сфатиш дека ова е маркетиншки трик.
Друго, алооо, кај со 10Mbps интернет во 21 век? Знаат ли они дека законски од не знам точно кој датум, минималната брзина треба да изнесува 30Mbps? Или зошто не си позајмат кабел од Телеком или некој друг оператор и си понудат како што треба брзини на интернетот, туку си ги користат и понатаму WADSL? Не знам колкумина знаат, но тие антени односно бежичниот интернет со јадни 1-2-3Mbps бежично што тераше, било предвидено да биде донација за основните и средни школи, но милите од On.net тогашен, направиле некоја далавера и си ги земале за себе и така си станале оператор кој нуди и бежичен интернет. После се чудев јас зашто 4 години имав јаден интернет со едвај 1Mbps интернет и често беа оптоварени базните станици.
Мене што ме шокира е тоа што најефтиниот Комбо пакет има 2 пати побрз интернет од поскапиот најефтин АДСЛ пакет... Лудаци незнам стварно